Ένα νέο και ασυνήθιστο print θα φέρει αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου

Μαρία Ροδίτη
Ένα νέο και ασυνήθιστο print θα φέρει αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου

Βλέπουμε για πρώτη φορά αυτό το μοτίβο!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε τα prints είχαν την τιμητική τους και φορέθηκαν περισσότερο από ποτέ. Oversized και μικροσκοπικά floral, εμπριμέ μοτίβα, daisy prints και άλλα abstract σχέδια λατρεύτηκαν από τα It Girls της μόδας τόσο στην εκδοχή του φορέματος, αλλά και σε φούστες, shorts και παντελόνια.

Και φαίνεται ότι η φθινοπωρινή σεζόν θα συνεχίσει με αυτήν τη μανιέρα. Εκτός, λοιπόν, από τα κλασικά prints (aka animal, zebra κ.ά.) που λατρεύουμε να φοράμε και να βλέπουμε παντού γύρω μας μόλις πιάσουν τα πρώτα κρύα, έρχεται ένα ακόμη μοτίβο, εντελώς πρωτόγνωρο και διαφορετικό από όσα είχαμε μέχρι σήμερα συνηθίσει.

Το cloud print, λοιπόν, έρχεται να δώσει στην πολύβουη καθημερινότητά μας νότες ρομαντισμού και να μας μεταφέρει -οπτικά τουλάχιστον- σε ένα συννεφιασμένο, βουκολικό σκηνικό. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, το cloud print είναι αποτυπωμένο κυρίως σε πλεκτά πουλόβερ και σε cardigans. Σε μερικά από αυτά τα items διακρίνονται- άλλοτε αμυδρά και άλλοτε πιο έντονα- άλογα και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα που αναδύονται στον ορίζοντα.

Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να εξελιχθείς σε ένα ultra fashionable girl αυτό το φθινόπωρο, δεν έχεις παρά να βάλεις στη shopping list σου ένα item με σύννεφα. Μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με το denim ή λευκό παντελόνι σου, να το φορέσεις πάνω από ένα μονόχρωμο slip dress ή πάνω από πουκάμισο και να κάνεις casual & ultra stylish ρομαντικές εμφανίσεις στο αστικό τοπίο.

Διάβασε ακόμα: Like twins! Η Victoria Beckham και η κόρη της φορούν το ίδιο κομψό φόρεμα