Αυτό το jewelry trend θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα φθινοπωρινά looks σου

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το jewelry trend θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα φθινοπωρινά looks σου

Θα πάει την εμφάνισή σου σε άλλο επίπεδο!

Την ώρα που ετοιμάζεσαι να αντικαταστήσεις τα σανδάλια με τα sneakers και τα μποτάκια σου, τα καυτά shorts και τα crop tops με flare jeans και λεπτά cardigans, πρέπει να σκεφτείς και πώς θα ολοκληρώσεις τα φθινοπωρινά looks σου, για να είσαι στυλάτη από το πρωί ως το βράδυ.

Ναι, σίγουρα μια εμφάνιση για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη απαιτεί και τα απαραίτητα κοσμήματα. Ποια είναι, όμως, αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τη σεζόν F/W 2020-21; Τα chunky, χρυσά κοσμήματα. Είτε πρόκειται για σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες λαιμού ή κολιέ, τα κοσμήματά σου αυτόν τον χειμώνα πρέπει να είναι τολμηρά, έντονα και κυρίως χρυσά.

Άλλωστε, μια πινελιά χρυσού είναι βέβαιο ότι θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σου αυτό το φθινόπωρο – το χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε αυτήν την περίοδο- και ειδικά αν την προσθέσεις στα looks σου, όπως ακριβώς οι fashion influencers που θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery. Σκέψου πόσο πιο κομψό και fresh θα δείχνει το αυστηρό κοστούμι σου με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους! Και το layering από χρυσά μενταγιόν και αλυσίδες, όμως, θα κάνει ακόμα και το πιο βαρετό σύνολό σου να φανεί ultra stylish.

Μη διστάζεις να δοκιμάσεις, λοιπόν, αυτήν την τάση. Αυτό το περίεργο και αλλόκοτο φθινόπωρο που πλησιάζει σιγά σιγά- βλέπεις ο Covid-19 δε μας αφήνει σε ησυχία- θέλει στυλ και fashionable στιγμές για να περάσει κάπως πιο ανώδυνα. Και τα chunky, χρυσά κοσμήματα μπορούν να μας τις προσφέρουν εύκολα και απλόχερα.

Διάβασε ακόμα: 5 τάσεις στις μπότες που θα φοράς σε λίγο καιρό αλλά και όλο τον χειμώνα