15 στυλάτοι τρόποι να φορέσεις το denim παντελόνι το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
15 στυλάτοι τρόποι να φορέσεις το denim παντελόνι το φθινόπωρο

Και να δώσεις νέα πνοή στο απόλυτο staple της γκαρνταρόμπας σου.

«Jeans are like fries… You can’t have just one» (aka τα jeans είναι σαν τις τηγανιτές πατάτες… Δεν αρκεί μόνο ένα), λέει ένα fashion quote και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες. Γιατί όπως ακριβώς ποτέ δε θα μείνεις στη μία πατάτα τηγανιτή- ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας- το ίδιο θα συμβεί και με τα denim παντελόνια. Ποτέ δε θα υπάρχει μόνο ένα στην γκαρνταρόμπα σου.

Σε κλασική μπλε απόχρωση, σε λευκό, σε μαύρο, σε ξεβαμμένο γκρι, με patchwork ή σε tie-dye εκδοχή, ένα jean παντελόνι έχει πάντα λόγο να υπάρχει στην ντουλάπα και κατ’ επέκταση στα πρωινά ή βραδινά looks σου. Ένα denim παντελόνι ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ.

Όποιο κι αν είναι, όμως, το αγαπημένο σου χρώμα ή η σιλουέτα denim, υπάρχει περίπτωση να έχεις ξεμείνει από ιδέες. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν βρεθείς σε αυτήν την κατάσταση χρειάζεσαι επειγόντως #fashioninspo. Ευτυχώς, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από τις street style εμφανίσεις και τα κορίτσια που «δαμάζουν» τους δρόμους των μεγάλων fashion πρωτευουσών φορώντας τα πιο στυλάτα outfits με denim παντελόνι.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, το denim παντελόνι σού επιτρέπει να δημιουργήσεις στυλάτα office looks, preppy σύνολα και άλλα πιο casual, που θα σε βολέψουν στην απαιτητική καθημερινότητά σου. Συνδύασε το jean σου με λευκό πουκάμισο και mules για να είσαι κομψή στο γραφείο ή με tube top και blazer, για να απολαύσεις με πολλές δόσεις sexiness το ποτό σου σε κάποιο bar της πόλης. Όποιο από τα παρακάτω looks κι αν επιλέξεις ένα είναι το σίγουρο: ότι σε κάθε στυλ υπάρχει χώρος για ένα denim παντελόνι.

Διάβασε ακόμα: Μια νέα συνεργασία μάς κάνει να ανυπομονούμε για το It shoe της σεζόν