7 φθινοπωρινές τάσεις που «γράφουν» τέλεια στον φωτογραφικό φακό

Μαρία Ροδίτη
7 φθινοπωρινές τάσεις που «γράφουν» τέλεια στον φωτογραφικό φακό

Αν θες να ανανεώσεις το Instagram account σου, αυτά τα trends δε θα σε απογοητεύσουν.

Κάθε χρόνο οι τάσεις της μόδας διαμορφώνονται με τον εξής τρόπο: οι Οίκοι Μόδας παρουσιάζουν τις συλλογές τους στα Fashion Weeks και εν συνεχεία οι fashion influencers κάνουν πιο «γήινα» αυτά τα trends φορώντας τα στις street style εμφανίσεις τους, στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου.

Και, πραγματικά, οι φωτογραφίες αυτών των κοριτσιών είναι πάντα ένα αριστούργημα. Ναι, σίγουρα πίσω από τον φωτογραφικό φακό κρύβονται επαγγελματίες φωτογράφοι, που ξέρουν πώς και σε ποιο σημείο πρέπει να στήσουν τα κορίτσια αυτά, για να έχουν ένα ultra fashionable φωτογραφικό αποτέλεσμα. Δεν παίζουν ρόλο, όμως, μόνο αυτοί οι παράγοντες για να υπάρξει η τέλεια φωτογραφία.

Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι επτά φθινοπωρινές τάσεις που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Κι όμως! Υπάρχουν ορισμένα trends, που δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω στις φωτογραφίες και «γράφουν» τέλεια στον φακό.

Αν είσαι fan του athleisure style, πριν ποζάρεις για να βγάλεις την τέλεια Instagram photo, φρόντισε να έχεις φορέσει το biker shorts σου. Αν, από την άλλη, η δουλειά σου σε υποχρεώνει σε dress code και φοράς το ένα κοστούμι μετά το άλλο, είσαι τυχερή φέτος! Το #officelook σου είναι άκρως «αγαπητό» από τον φωτογραφικό φακό και θα αναδείξει τον πιο stylish εαυτό σου. Δες παρακάτω ακόμα πέντε τάσεις που αγαπούν το κλικ της κάμερας και τώρα πια θα ξέρεις πώς να είσαι και στυλάτη στην καθημερινότητά σου, αλλά και έτοιμη για να βγάλεις την πιο κομψή και αισθητικά όμορφη φωτογραφία που θα υπάρχει στη συλλογή του κινητού σου και (γιατί όχι;) στα social media.

Cover photo: @emilisindlev

Διάβασε ακόμα: Η αγαπημένη σου σειρά στο Netflix «ζωντανεύει» στην απόλυτη capsule collection