Little Pretty Flowers: H εμβληματική σειρά εσωρούχων της Intimissimi φέρνει (από τώρα) την άνοιξη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Little Pretty Flowers: H εμβληματική σειρά εσωρούχων της Intimissimi φέρνει (από τώρα) την άνοιξη

Δίπλα στα iconic, ασπρόμαυρα σχέδια της έρχονται να προστεθούν και νέες χρωματικές προτάσεις για σουτιέν και σλιπ.

Την σειρά «Pretty Flowers» της Intimissimi την ξέρεις. Την έχεις δει, την έχεις επιλέξει και την έχεις φορέσει. Γι’ αυτό και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες και εμβληματικές σειρές του αγαπημένου μας lingerie label. Mία ασπρόμαυρη συλλογή μέσα στην οποία «άνθιζε» κάθε γυναικείο σώμα, φέτος επαναπροσδιορίζεται και εξελίσσεται στυλιστικά μέσα από δύο νέα σχέδια.

1394 009 v6 RGB

Ένα δίχρωμο δαντελένιο σετ από σουτιέν και σλιπ σε μπλε και λευκές αποχρώσεις και ένα σε μπεζ και μαύρες έρχονται να συμπληρώσουν το «λουλουδάτο» μπουντουάρ μας και θεωρούνται ήδη must have για τη νέα σεζόν. Το σήμα κατατεθέν της συλλογής, το «Triangle Bra» είναι τα πιο κολακευτικό και ταυτόχρονα κομψό είδος σουτιέν που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα με τονισμένο (ή και όχι) μπούστο.

Ιnfo: Στην καμπάνια του Triangle Bra, της σειράς «Pretty Flowers», πρωταγωνιστεί ένα από τα πιο όμορφα και επιτυχημένα μοντέλα παγκοσμίως, η Irina Shayk.

RSD1294 9887 FA
RSD91I 030 v6 RGB riscatto triangolo

Κλασικό και σοφιστικέ, χάρη στην ultra chic φύση του μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα μέσα από casual, preppy ακόμα και βραδινά σύνολα. Το συγκεκριμένο bra είναι ιδανικό και για τις οπαδούς των εμφανίσεων με νεγκλιζέ λεπτομέρειες, καθώς μπορεί να φορεθεί και μέσα από loose blazer, λευκό πουκάμισο ακόμα και T-Shirt με tank σχέδιο ώστε να φαίνεται στο πλάι του κορμού μέρος του εσωρούχου.

Η σειρά «Pretty Flowers» με δαντέλα, αυτό το φθινόπωρο έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ, χάρη στην προσθήκη καινούργιων σχεδίων σουτιέν όπως τα Francesca, Lucia και Mina τα οποία διαθέτουν νέες, hot αποχρώσεις και μαζί με τα κεντημένα της σχέδια «φέρνει την άνοιξη» και ανανεώνει τη διάθεση και την γκαρνταρόμπα μας. Σε μία περίοδο που η μόδα μπορεί να κοιτάξει μόνο μπροστά με τρόπο up to date, αισιόδοξο και «προσγειωμένο», αυτή η σειρά εσωρούχων, σαν μπουκέτο με «ανθισμένα λουλούδια», μας βοηθάει να δούμε το μέλλον θετικά και να βιώσουμε το παρόν έντονα. «Σαν να μπαίνει η άνοιξη»… στα lingerie trends!