Οδηγός Αγοράς: 10 midi φούστες που κολακεύουν κάθε σιλουέτα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 midi φούστες που κολακεύουν κάθε σιλουέτα

Σε κομψές μονοχρωμίες και ευφάνταστα μοτίβα.

Μπορεί να μην είναι τόσο sexy όσο η mini ή τόσο boho όσο η maxi, αλλά η midi φούστα είναι σίγουρα η πιο θηλυκή και κομψή εκδοχή του συγκεκριμένου είδους ρούχου. Εμπριμέ ή μονόχρωμη, πλισέ ή στενή, σε άλφα γραμμή ή με αυστηρές πτυχώσεις, μπορείς να τη συνδυάσεις σχεδόν με όλα σου τα φθινοπωρινά ρούχα και να την φορέσεις 24 ώρες το 24ωρο.

Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσεις από τώρα τις πιο chic, νέες midi φούστες της αγοράς -τις οποίες σου παρουσιάζουμε σε αυτόν τον Fashion Guide και στην παρακάτω gallery- και να «χτίσεις» από τώρα την πιο εκλεπτυσμένη και κολακευτική γκαρνταρόμπα της σεζόν.

Το μεγάλο ατού αυτού του στυλ ρούχου, πέρα από την αδιαμφισβήτητη κομψότητά του, είναι το ότι κολακεύει κάθε σιλουέτα. Όποια και αν είναι τα χαρακτηριστικά του σωματότυπού σου -τονισμένοι μηροί, λεπτή μέση, αθλητικός κορμός και άλλα- μπορείς να τη φορέσεις με T-Shirt, πλεκτό top ή πουκάμισο και να είσαι καλοντυμένη όλη την ημέρα.Δες ποιο από τα παρακάτω σχέδια θες να αποκτήσεις αυτόν τον Οκτώβριο και καλά ψώνια!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 blazers που θα αποκτήσεις τώρα και θα φοράς για πάντα