Μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις τη συλλογή από μάσκες προσώπου;

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις τη συλλογή από μάσκες προσώπου;

Ή απλά να αποκτήσεις μία ακόμα στυλάτη, υφασμάτινη face mask.

Mία από τις βασικές μας ανάγκες σε ό,τι αφορά το shopping, η οποία έχει οριστεί από την πρωτόγνωρη συνθήκη της πανδημίας που βιώνουμε, είναι οι μάσκες προσώπου. Το νέο «hot» αξεσουάρ σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε και μας είναι πιο απαραίτητο από ζώνη, κοσμήματα και ρολόι μαζί, μας βάζει στη διαδικασία να το ανανεώνουμε για να ανανεώνουμε μαζί του και την εικόνα του προσώπου μας.

Γιατί μπορεί να μην χρειάζεται να επενδύσουμε σε corporate looks (να ‘ναι καλά η τηλεργασία) αλλά μπορούμε να διαλέξουμε μία υφασμάτινη, προστατευτική μάσκα προσώπου που δεν θα είναι άσπρη ή μαύρη για να κάνουμε μέσα από αυτήν τη διαφορά στα looks μας. Θα έχει graphic prints, αστεία μοτίβα και funky σχέδια και σίγουρα δεν θα περνάμε απαρατήρητες όταν τη φοράμε.

Μπορείς να πάρεις μία ιδέα για το τι εννοούμε (και να επιλέξεις και μία από αυτές) από τα παρακάτω στυλάτα σχέδια face mask που ξεχωρίσαμε για εσένα. Άβολο λίγο το να προσπαθήσεις να «κάνεις μόδα» με κάτι που κρύβει το μισό σου πρόσωπο, αλλά απαραίτητο στην Covid-19 περίοδο που διανύουμε. Γιατί πιο σημαντικό και από το να είμαστε κομψές, είναι το να είμαστε υγιείς και να φροντίζουμε για το δικό μας καλό αλλά και για των γύρω μας.
Δες επισης: Τα Zara επαναλανσάρουν κομμάτια από το 1996 έως και το 2012