Οδηγός Αγοράς: 10 πουλόβερ για να σε βρει στυλάτη ο χειμώνας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 πουλόβερ για να σε βρει στυλάτη ο χειμώνας

Το cocooning είναι η μόνη τάση που έχει πραγματικά σημασία αυτόν τον χειμώνα.

street style poylover ble

Mε 21 βαθμούς Κελσίου εκεί έξω δεν είναι ακριβώς και η πιο σωστή περίοδος για να αρχίσουμε να φοράμε πουλόβερ, αλλά είναι σίγουρα η κατάλληλη για να αγοράσουμε. Η περίοδος των «ενδιάμεσων εκπτώσεων» (aka mid-season sales) είναι ιδανική ευκαιρία για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με cozy ρούχα που θα φοράς όλους τους επόμενους μήνες κάνοντας cocooning στον καναπέ του σπιτιού σου.
Και επειδή τώρα έχουμε το know how από την πρώτη καραντίνα, ξέρουμε πώς να «αντιμετωπίσουμε» με στυλ το δεύτερο –ηπιότερο- lockdown. Ένα από τα πουλόβερ που θα βρεις παρακάτω θα το συνδυάσεις με track pants, με το φαρδύ και άνετο jean σου, θα το φορέσεις πάνω από lingerie φόρεμα και σατέν φούστα, αλλά και με το αγαπημένο σου κολάν για να είσαι χαλαρή, άνετη και ζεστή όταν βλέπεις τη σειρά με την οποία έχεις «κολλήσει» στο Netflix, πίνοντας σοκολάτα και τρώγοντας μπισκότα.

Έναν χειμώνα διαφορετικό, σαν και αυτόν που θα βιώσουμε φέτος, οι παγιέτες δεν είναι η πρώτη μας επιλογή, το βελούδο δεν είναι στην «πρώτη γραμμή» των καθημερινών μας outfits αλλά τα πουλόβερ κερδίζουν έδαφος σε ό,τι αφορά την γκαρνταρόμπα μας και την #ootd ρουτίνα μας. Γι’ αυτό διάλεξε από τώρα το σχέδιο που αντιπροσωπεύει το στυλ σου και κάν’ το δικό σου με ένα κλικ. Καλά ψώνια!
Δες επίσης: H Gwyneth Paltrow είχε προβλέψει αυτό το trend 30 χρόνια πριν