Οδηγός Αγοράς: Εσύ παντόφλες πήρες για την καραντίνα;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Εσύ παντόφλες πήρες για την καραντίνα;

Aν όχι ακόμα, πρέπει να τσεκάρεις αυτά τα 8 ζευγάρια που θα βρεις παρακάτω.

Φούτερ; Τσεκ! Καινούργια φόρμα; Τσεκ! Φαρδύ πουλόβερ; Tσεκ! Παντόφλες; (Mεγάλη παύση)… αν και η δική σου αντίδραση είναι παρόμοια κάθε φορά που κάνεις τη λίστα με τα «must have της καραντίνας» στο μυαλό σου, τότε σίγουρα πρέπει να δεις προσεχτικά την παρακάτω gallery. Γιατί αυτό το μικρό και παραμελημένο -έως τώρα- αξεσουάρ, ξαφνικά αποκτάει μεγαλύτερη βαρύτητα στην καθημερινότητά μας.

Αν σκεφτείς και εσύ πρακτικά θα καταλάβεις αμέσως το γιατί. Τι σημασία έχει να αποκτήσεις 5 διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια αυτή τη στιγμή, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου θα το περνάς με τις παντόφλες σου μέσα στο σπίτι; Φυσικά και θα προσθέσουμε στη λίστα με τα ψώνια μας και «wellies» (λαστιχένιες μπότες) που είναι το πιο hot παπούτσι της σεζόν και θα επενδύσουμε και σε ένα ζευγάρι διαχρονικά loafers για τη στιγμή που θα ξαναπάμε στο γραφείο… αφού πρώτα καταλήξουμε στο πως θα είναι οι παντόφλες μας αυτόν τον χειμώνα.

«Κλειστές», πλεκτές, με γούνα ή διπλό πάτο; Σε γήινες ή παστέλ αποχρώσεις; Μονόχρωμες ή με σχέδια; Όπως και να θέλεις τις δικές σου μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχο στα 8 διαφορετικά ζευγάρια slippers που συγκεντρώσαμε παρακάτω για εσένα και να το αποκτήσεις online αυτήν κιόλας τη στιγμή. Καλά -και πολύ πρακτικά!- ψώνια!
Δες επίσης: Η Victoria Beckham αποτελεί πηγή έμπνευσης ακόμα και στο homewear