Τα stretchy pants είναι η αγορά που πρέπει να κάνεις σε αυτή την καραντίνα

Τα stretchy pants είναι η αγορά που πρέπει να κάνεις σε αυτή την καραντίνα

Για άνετες και άκρως στυλάτες εμφανίσεις.

Oι ημέρες μας κυλούν πλέον σε #ΜένουμεΣπίτι ρυθμό, οπότε τα ρούχα μας προσαρμόζονται κι αυτά με τη σειρά τους στην κατάσταση. To loungewear είναι πια αναγκαιότητα αφού όλες χρειαζόμαστε ζεστασιά, άνεση και στυλ όσο δουλεύουμε και περνάμε τις περισσότερες ώρες μας μέσα στο σπίτι.

Αν μπορούσαμε λοιπόν να ξεχωρίσουμε ένα item για την χρηστικότητα και την εφαρμογή του, τότε αυτό θα ήταν το stretchy pants. Θυμίζει πολύ το κλασικό παντελόνι φόρμας ενώ μπορεί να φορεθεί εξίσου καλά στον περίπατο, τις ώρες της άσκησης και όσο βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά, χαλαρή στον καναπέ.

Έχει αγαπηθεί πολύ από τις fashion influencers ενώ αρκετές είναι και οι celebs που το έχουν επιλέξει για τις καθημερινές εμφανίσεις τους. Επένδυσε σε ένα strechy pants αφού με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να φτιάξεις πολλά, διαφορετικά σύνολα για να γίνεις η βασίλισσα του street style. Κυκλοφορεί σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, με το μαύρο και γκρι να αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή των γυναικών. Εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 5 από τα ωραιότερα stretchy pants της αγοράς για να πάρεις ιδέες. Θα τα δεις όλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

forma2

Η&M

forma1

ATTRATTIVO

forma3

MA CHERIE

forma4

TEZENIS

forma5

MARKS&SPENCER

Δες επίσης: Το Gossip Girl επιστρέφει με νέα επεισόδια κι εμείς ανυπομονούμε

https://www.instagram.com/p/CHcy_1hhDQf
https://www.instagram.com/p/CHS_zjClBNT

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε με το συγκεκριμένο fashion trend.