5+1 items που δεν πρέπει να λείπουν φέτος από τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου

5+1 items που δεν πρέπει να λείπουν φέτος από τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου

Τα κομμάτια-κλειδί αυτής της σεζόν.

Διανύουμε ήδη τον τελευταίο μήνα της χρονιάς και η αλήθεια είναι πως ο φετινός χειμώνας δεν θύμιζε σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές. Βρισκόμαστε εν μέσω καραντίνας με αποτέλεσμα να μην έχουμε προλάβει ακόμη να φορέσουμε όλα τα κατάλληλα για την εποχή ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Αυτό δεν μας πτοεί όμως αφού έχουμε ήδη βρει μερικά από τα winter essentials, τα οποία θα μας συντροφεύσουν, χαρίζοντας στυλ όσο ακόμη παραμένουμε στο σπίτι.

Όπως είναι απολύτως λογικό, τα μπουφάν και τα παλτό πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο, αφού όλες έχουμε ανάγκη από ένα κομψό, ζεστό πανωφόρι για τις κρύες αυτές ημέρες. Τα πλεκτά έχουν κι αυτά την τιμητική τους αφού μπορούν να φορεθούν εντός και εκτός σπιτιού, δίνοντάς μας μια όμορφη αίσθηση. Την ίδια ώρα αισθησιακά εσώρουχα, cozy πιτζάμες και φόρμες έχουν πρωτεύουσα θέση στη λίστα των αγορών μας.

Όπως έχουμε επανειλημμένα αναφέρει, τα ρούχα μας έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία και τη διάθεσή μας. Αυτό τον χειμώνα, έχουμε όλες περισσότερο ανάγκη από ποτέ για θετικά vibes, οπότε ας επιτευχθεί αυτό μέσα από το ντύσιμό μας. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση όλων των must-have για αυτή την σεζόν, σου έχουμε τη λύση. Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 5+1 κομμάτια που δεν πρέπει για κανένα λόγο να λείπουν από τη ντουλάπα σου.

Δες επίσης: Ποιος οίκος μόδας κυκλοφόρησε μία total pink κολεξιόν για τα Χριστούγεννα;

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικά από τα items που εμείς ξεχωρίσαμε και να τα κάνεις δικά σου.