Το «μυστικό» για τις άψογες φωτογραφίες όλων των fashion girls

Το «μυστικό» για τις άψογες φωτογραφίες όλων των fashion girls

Είναι κάτι πολύ απλό, που εύκολα μπορείς να εφαρμόσεις στην επόμενη λήψη σου.

Με την άνοδο του Instagram τα τελευταία χρόνια, όλη η προσοχή έχει στραφεί στις φωτογραφίες. Και στα υπόλοιπα social media ανεβάζαμε και ανεβάζουμε, όμως, η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργεί κάπως σαν αστυνομία φωτογραφίας. Όσο πιο λαμπερή, εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη φαίνεται μία λήψη, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να αυξηθούν τα likes ή τα σχόλια. Οι χρήστες του Instagram δείχνουν να επαινούν τη μεγάλη προσπάθεια κάποιου και, ειδικά όταν πρόκειται για celebrities, οι αριθμοί εκτοξεύονται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Έχεις παρατηρήσει, όμως, ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι φωτογραφίες μοιάζουν εξωπραγματικά καλές; Υπό την έννοια ότι, ενώ δε φαίνεται να κάνουν κάτι το επιτηδευμένο, το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν ένα ολοκληρωμένο παζλ. Υπάρχει, βέβαια, ένα μυστικό που επικρατεί το τελευταίο διάστημα και που το ξέρουν και το έχουν εφαρμόσει πολλές διάσημες, όπως η Rosie Huntigton Whitley, η Meghan Ellaby, η Niki Wu Jie, η Camille Charriere και η Marianne Smyth: Μία πόζα.

https://www.instagram.com/p/CGmpV5IH7u3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ο λόγος για το «jazz leg», μία πόζα που σε θέλει να γέρνεις το σώμα σου προς τα πίσω, με έναν τρόπο που να σου επιτρέπει να έχεις το μπροστινό πόδι σε ευθεία γραμμή, με την έμφαση στις μύτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δείχνεις πιο ψηλή και να βγάζεις πολύ εντυπωσιακές mirror selfies. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, οι celebrities δίνουν την έμπνευση για τη συνέχεια.

Δες επίσης: Θα κάνεις Xmas party στο Skype; Δες ποια σκουλαρίκια θα αναδείξουν το στυλ σου!