Βρήκαμε το πιο άνετο dress trend για κάθε περίσταση

Βρήκαμε το πιο άνετο dress trend για κάθε περίσταση

Είναι σύμφωνο με την εποχή και τη θέλησή σου να παραμένεις θηλυκή και στυλάτη.

Οι μέρες περνάνε μέσα στην καραντίνα. Όσο και να μην το πιστεύαμε, έχουμε μπει σε κάποιους παγιωμένους ρυθμούς. Μερικές φορές πιο βαρετούς και, άλλες, λιγότερο από όσο πιστεύαμε. Η δύναμη της συνήθειας είναι πρόβλημα και λύση μαζί. Αυτή μας δυσκόλευε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και αυτή διευκολύνει σιγά-σιγά τα πράγματα όσο αλλάζει ο καιρός. Το lockdown, όμως, μας βοήθησε να δούμε τι πραγματικά έχουμε ανάγκη, όχι μόνο μέσα σε αυτό αλλά και όταν αρθεί και μπορούμε να βγαίνουμε έξω από το σπίτι μας χωρίς την αποστολή μηνυμάτων.

Κάπως έτσι, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι όλα περιστρέφονται γύρω από την άνεση. Σίγουρα οι τάσεις της μόδας παίζουν σημαντικό ρόλο στο τι θα επιλέξουμε, όμως, αν αυτό δε μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, θα φανεί. Γι’ αυτό και βλέποντας το trend στα φορέματα που μας προτείνει ο οίκος Galvan, νιώσαμε μία ξαφνική ταύτιση των αναγκών μας. Τι ήταν αυτό που κέντρισε την προσοχή μας; Ένα sweater dress που αγκαλιάζει το σώμα αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά του, προσφέρει άνεση λόγω του πλεκτού και μπορεί να ταιριάξει πολύ εύκολα είτε σε καθημερινή εμφάνιση είτε και σε κάτι πιο επαγγελματικό -διαδικτυακά ή από κοντά μετά το lockdown.

forema knitted

Ωστόσο, όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, το εν λόγω φόρεμα -και χρώμα- δεν είναι το μοναδικό της καμπάνιας του brand. Υπάρχει ένας γενικότερος αέρας ζεστασιάς που ορίζεται από το δυναμικό knitwear.

Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: Οι πιο cool combat boots για άνετες εμφανίσεις πρωί και βράδυ