12 γούρια για το 2021 που θα σου φτιάξουν διάθεση αλλά και στυλ

Διονυσία Καλαποθαράκου
12 γούρια για το 2021 που θα σου φτιάξουν διάθεση αλλά και στυλ

Η επόμενη χρονιά θα είναι σίγουρα καλύτερη, δεν υπάρχουν περιθώρια για το αντίθετο! Και θα την επισφραγίσουμε με τα πιο stylish κολιέ-γούρια.

Μετά από μία πανδημία και δύο lockdowns, μόνο με αισιοδοξία μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον γιατί η πρωταρχική σκέψη όλων μας είναι μία: «πόσο χειρότερο μπορεί να είναι;» Χωρίς να θέλουμε να το «προκαλέσουμε» και με την ελπίδα να μην συγκλίνουν όλα τα κοσμικά φαινόμενα σε μία νέα καταστροφή, ελπίζουμε πως το 2021 θα μας δώσει πίσω σε χαρά και διασκέδαση ό,τι μας στέρησε το 2020. Θα είναι γεμάτο με ευτυχισμένες στιγμές που θα θυμόμαστε μια ζωή και με άγχη που δεν έχουν να κάνουν με κάποια παγκόσμια υγειονομική κρίση.

Το 2021 θα κάνουμε μία νέα αρχή και θα πατήσουμε το restart στις ζωές μας κηρύσσοντας την έναρξή του με τρόπο λαμπερό και άκρως τυχερό. Με την αγορά, δηλαδή, του νέου γουριού της χρονιάς! Τα charms που ξεχωρίσαμε για το νέο έτος είναι όλα υπέρκομψα κολιέ και φοριούνται με άλλα μικρά μενταγιόν που μπορεί ήδη να έχεις κάνοντας το πιο στυλάτο layering κοσμημάτων στον λαιμό σου.



Από επιχρυσωμένο ασήμι, χρυσό, σφυρηλατημένο μέταλλο, χαλκό και μπρούτζο, το γούρι του 2021 δεν υπόσχεται να φέρει μόνο καλή τύχη στη ζωή σου αλλά και να αποτελεί ένα πολύ διακριτικό και όμορφο δώρο για εσένα και τις φίλες σου. Τις νέες αρχές, άλλωστε, πρέπει να τις επισφραγίζουμε με ένα κόσμημα που μπορεί να έχει συμβολική αξία αλλά ταυτόχρονα θα μας φτιάχνει διάθεση και look όταν κοιτιόμαστε στον καθρέπτη. Καλά ψώνια και καλή, νέα χρονιά να έχουμε!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: Οι πιο cool combat boots για άνετες εμφανίσεις πρωί και βράδυ