4 trends που εγκρίνουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

4 trends που εγκρίνουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

Από τη Γαλλία με αγάπη.

Όπως σίγουρα θα γνωρίζεις, υπάρχουν μερικές πόλεις στον κόσμο που είναι γνωστές για τις κομψές κατοίκους τους. Το Παρίσι, το Μιλάνο και η Νέα Υόρκη θεωρούνται μητροπόλεις της μόδας και όχι άδικα. Συγκεκριμένα η Γαλλική πρωτεύουσα είναι το μέρος όπου αναδύονται όλες οι νέες τάσεις, τις οποίες στη συνέχεια βλέπουμε και στον υπόλοιπο πλανήτη. Εδώ και αρκετά χρόνια, οι Γαλλίδες φημίζονται για τη φινέτσα και το απαράμιλλο στυλ που τις διακατέχει ενώ διαθέτουν τον τίτλο των πιο κομψών γυναικών.

Οι συνθήκες της φετινής χρονιάς αναβίωσαν και καθιέρωσαν το homewear ντύσιμο, αφού όλες βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουμε εντελώς για τα κυρίαρχα trends αυτής της σεζόν. Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του έτους και τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσουμε στα απαραίτητα χειμερινά items. Για ακόμη μια χρονιά, τα κλασικά πανωφόρια έχουν την τιμητική τους με το fluffy coat και τα δετά παλτό να αποτελούν must-have. Άνετα, στυλάτα και ζεστά θα ολοκληρώσουν κομψά κάθε ντύσιμό σου. Όσον αφορά τα παπούτσια, με μια ματιά στον κόσμο του Ιnstagram διακρίνουμε πως τα loafers έχουν αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο από τις κορυφαίες fashion bloggers. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις 4 τάσεις που υιοθέτησαν ήδη οι πιο elegant γυναίκες του πλανήτη, για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

1) Loafers

taseis16

2) Fluffy coats

taseis6

3) Παλτό που δένουν στη μέση

taseis11

4) Shackets (shirt jackets)

taseis9

Δες επίσης: 5 σετ πιτζάμες που θα αναβαθμίσουν την παραμονή σου στο σπίτι την περίοδο των εορτών

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις των fashion influencers με τα συγκεκριμένα trends.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @vikyandthekid