Last-minute Ideas: Τι να φορέσεις σήμερα στο ρεβεγιόν στο σπίτι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Last-minute Ideas: Τι να φορέσεις σήμερα στο ρεβεγιόν στο σπίτι

Μπορεί να γιορτάσουμε μόνο με την οικογένειά μας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να είμαστε εντυπωσιακές.

revegion pagietes

Τικ τοκ! Σε λίγες ώρες το 2020 θα αποτελεί παρελθόν και αυτό, αν καλοσκεφτείς πώς πήγε η φετινή χρονιά, μόνο θετικό το λες. Και μπορεί να γιορτάσουμε την «αποχώρησή του» μόνο με λίγους και εκλεκτούς, πολύ δικούς μας ανθρώπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα «γιορτάσουμε» με ό,τι συνεπάγεται αυτός ο όρος. Επίσημα στρωμένο τραπέζι, ψηλά ποτήρια κρασιού, εορταστική μουσική και φυσικά επίσημο -αλλά όχι υπερβολικό- ένδυμα, είναι μερικά από τα συστατικά του σημερινού ρεβεγιόν που γίνεται με τρόπο πρωτόγνωρο για όλους μας, εν μέσω καραντίνας.

Γι’ αυτό και το look που θα υιοθετήσουμε δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες σεζόν. Δεν περιλαμβάνει απαραίτητα παγιέτες, μπροκάρ υφάσματα και βελούδινα matching sets. Μπορεί να είναι πιο απλό, πιο ανεπιτήδευτο, αλλά πάντα εκλεπτυσμένο και θηλυκό. Η πανδημία έχει απλοποιήσει τους ενδυματολογικούς μας κώδικες και ταυτόχρονα έχει εφεύρει νέους, πιο «κατανοητούς» από το ευρύ κοινό, δεδομένης της ιδιαιτερότητας της εποχής αυτής.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 7 «επίσημα», αλλά όχι «too much», βραδινά σύνολα που μπορείς να δημιουργήσεις με κομμάτια που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου και αν απολαύσεις ένα οικογενειακό δείπνο γεμάτο αγάπη και θαλπωρή, με τον τρόπο που του αξίζει (στυλιστικά μιλώντας, πάντα!). Ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ένα μεταλλιζέ κορμάκι και το αγαπημένο ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties, είναι το δικό μας αγαπημένο style combo για τη ξεχωριστή αυτή βραδιά. Βρες το δικό σου, υιοθέτησέ το και καλή χρονιά να έχουμε. Γεμάτη αγάπη, υγεία και ευτυχία!
Δες επίσης: Most Wanted: Τα 5 must have ρούχα και αξεσουάρ σε κόκκινες, χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις