Aυτό το color trend είναι ό,τι χρειάζεται να υιοθετήσεις την ημέρα των Χριστουγέννων

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aυτό το color trend είναι ό,τι χρειάζεται να υιοθετήσεις την ημέρα των Χριστουγέννων

Γιατί κάποια κλισέ δεν θεωρούνται ποτέ παρωχημένα.

«To χρώμα του πάθους», «του έρωτα», «της σαγήνης», «της έντασης», αλλά και το «χρώμα των Χριστουγέννων»: το κόκκινο υποστηρίζει με συνέπεια όλα τα παραπάνω προσωνύμια και δεν είναι τυχαίο που καμία άλλη απόχρωση δεν έχει βρεθεί να το καταρρίψει από το βάθρο του όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για ένα από τα τρία βασικά χρώματα, μαζί με το κίτρινο και το μπλε, του ορατού φωτός και είναι αυτό που εθιμοτυπικά βλέπουμε να πρωταγωνιστεί όχι μόνο σε όλες τις χριστουγεννιάτικες ταινίες, αλλά και σε όλες τις red carpet εμφανίσεις των stars που μόνο απαρατήρητες δεν θέλουν να περάσουν.

Γι΄αυτό και τα φετινά, «ήσυχα», Χριστούγεννα που διανύουμε δεν θέλουμε να το αποχωριστούμε ακόμα και αν δεν βρεθούμε σε κανένα Xmas party, αλλά φάμε οικογενειακά στο σαλόνι του σπιτιού μας. Μπορούμε να φορέσουμε το κόκκινο και στην πιο απλή και minimal εκδοχή του, χωρίς παγιέτες και βελούδα, με τους διακριτικούς τρόπους που θα δεις στην παρακάτω gallery.

Για να τιμήσουμε με τον τρόπο αυτό τις ενδυματολογικές παραδόσεις, χωρίς να νιώθουμε ότι έχουμε αποκοπεί από τη δύσκολη, σημερινή πραγματικότητα. Με ένα δερμάτινο, κόκκινο παντελόνι, παραδείγματος χάριν, και ένα απλό μονόχρωμο top θα είσαι εορταστικά ντυμένη χωρίς να πλησιάζει το look σου προς την υπερβολή. Ας κρατήσουμε και φέτος αυτήν τη χρωματική, νότα χαράς και αισιοδοξίας στο ντύσιμό μας γιατί είναι το πιο διαχρονικό color trend που γνωρίζουμε και πάντα θα μας φτιάχνει τη διάθεση!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Καπιτονέ μπουφάν για τις κρύες, χειμωνιάτικες μέρες σαν τη σημερινή