Fashionable Candles: Πού θα βρεις τα πιο στυλάτα κεριά για να διακοσμήσεις τον χώρο σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Fashionable Candles: Πού θα βρεις τα πιο στυλάτα κεριά για να διακοσμήσεις τον χώρο σου

Τα λατρεύουν όλα τα fashion girls!

keria

Τα αρωματικά κεριά ήταν μέσα στις λίστες με τα home essentials των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας του πλανήτη την χρονιά που μόλις μας αποχαιρέτησε. Και είναι απολύτως λογικό αν σκεφτείς πόσο χρόνο δαπανήσαμε όλες μας εντός σπιτιού και πόσο εκτός. Η αντιστοιχία είναι τόσο δυσανάλογη που μέχρι να συνηθίσουμε να βγαίνουμε και πάλι θα περάσει καιρός. Αυτό, όμως, ήταν και μία πρώτης τάξεως αφορμής για να κάνουμε τον προσωπικό μας χώρο πιο όμορφο και λειτουργικό και για να μάθουμε να επενδύουμε και σε fashionable αξεσουάρ διακόσμησης -εκτός από ρούχα- όπως είναι τα επιτραπέζια κεριά.

@driamurphy
Μερικοί από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως Prada, Chloe και Gucci έχουν ήδη δημιουργήσει ξεχωριστά διακοσμητικά κεριά, αλλά υπάρχουν και άλλα candle brands που κατασκευάζουν δημιουργίες από άνθη φυτών, φρουτώδη αρώματα, βανίλια, σανδαλόξυλο και πολλά ακόμα βασικά συστατικά για την αρωματοποιεία, και δεν πρέπει να λείπουν από τα τραπέζια των πιο κομψών κοριτσιών που αγαπούν τη μόδα και την υψηλή αισθητική.

Παρακάτω θα βρεις δέκα luxury κεριά τα οποία θα δώσουν στον χώρο σου την εκλεπτυσμένη αύρα του δικού σου προσωπικού στυλ, αποδεικνύοντας πως μια γνήσια fashionista δεν καθορίζεται μόνο από αυτά που φοράει αλλά και από το πώς είναι διαμορφωμένο το σπίτι της, τα πολλά ή τα λίγα τετραγωνικά του.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Καπιτονέ μπουφάν για τις κρύες, χειμωνιάτικες μέρες σαν τη σημερινή