Moon bags: Οι τσάντες που φέρνουν την πιο ονειρική διάθεση στο outfit μας

Moon bags: Οι τσάντες που φέρνουν την πιο ονειρική διάθεση στο outfit μας

Ένα τόσο μικρό αξεσουάρ κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.

Λίγο πριν την εβδομάδα των Χριστουγέννων, η νοσταλγία σήμερα είναι αναμενόμενα μεγάλη. Η εποχή εκ των πραγμάτων σε βάζει σε αυτήν τη διαδικασία. Γιατί στρέφεται προς το οικογενειακό κλίμα και τη «ζεστή» ατμόσφαιρα που φέρνει η συντροφιά των δικών μας ανθρώπων. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση θαλπωρής, μας δημιουργήθηκε η ανάγκη να αναζητήσουμε λίγο πιο ιδιαίτερα κομμάτια, τέτοια που προσεγγίζουν περισσότερο το ονειρικό στοιχείο και αφορμή της σκέψης στάθηκε ένα scroll στο κινητό πάνω από ένα πολύ συγκεκριμένο item.

Γνωρίζεις από προσωπική εμπειρία πόσο μας αρέσουν οι τσάντες. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που, ενώ είναι τόσο μικρό σε μέγεθος, μπορεί να αλλάξει όλη σου την εμφάνιση, βελτιώνοντας μέχρι και το στυλ της. Όταν, για παράδειγμα, έχεις ένα item με στρας και μεταλλικές λεπτομέρειες, το outfit γίνεται κατευθείαν πιο glamorous. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, πηγαίνουμε σε έναν χαρακτήρα καθαρά πιο ονειρικό με τσάντες που παραπέμπουν στο σχήμα του φεγγαριού και αποπνέουν ρομαντισμό και μοντέρνο στυλ.

Μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν ήδη αγκαλιάσει το εν λόγω σχέδιο και οι προτάσεις τους σίγουρα δε θα σε αφήσουν ασυγκίνητη. Πρακτικότητα, κομψότητα, στυλ, σε μία τσάντα που θα θες να φοράς καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Διάβασε επίσης: Πέντε συμβουλές για να κάνεις την γκαρνταρόμπα σου πιο φιλική προς το περιβάλλον