Οι 5 πιο κομψές ρόμπες που θα σε αναδείξουν βασίλισσα του homewear

Οι 5 πιο κομψές ρόμπες που θα σε αναδείξουν βασίλισσα του homewear

Για να μη χάσεις ούτε λεπτό το στυλ σου την περίοδο των εορτών.

Οι τελευταίες ημέρες του χρόνου μας βρίσκουν σε καραντίνα και κατ' οίκον παραμονή. Πλέον δουλεύουμε και γενικά περνάμε τις περισσότερες (αν όχι όλες) τις ώρες της ημέρας μας μέσα στο σπίτι. Εμείς έχουμε ήδη μπει σε εορταστικό mood, αναζητώντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα μας συντροφεύσουν τις κρύες αυτές ημέρες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας χαρίσουν ζεστασιά, απαράμιλλο στυλ και cosy αίσθηση.

Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη περίοδος να επενδύσεις σε χρηστικά items που θα χαρείς να φοράς εντός της οικίας τις γιορτινές αυτές ημέρες. Κάπου εδώ έρχεται η ρόμπα, η οποία μαζί με τις πιτζάμες και τις κομψές φόρμες, συγκαταλέγεται στις καλύτερες homewear επιλογές που μπορείς να κάνεις. Φέτος έχουν αναμφίβολα την τιμητική τους αφού αρκετοί οίκοι και brands πόνταραν στο trend δημιουργώντας elegant ρόμπες, σε σατέν κυρίως ύφανση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σου χαρίσουν class ενώ μερικές μπορούν να φορεθούν και σαν φόρεμα με τα κατάλληλα παπούτσια. Αξίζει να χαρίσεις μια ρόμπα σε εσένα ή τις αγαπημένες σου φίλες αφού θα δώσει luxury αέρα στο καθημερινό σου ντύσιμο. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις 5 ρόμπες που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε για αυτή την περίοδο.

Δες επίσης: Screen Style: Mε αυτά τα πουλόβερ θα κάνεις τις πιο cozy εμφανίσεις στο Zoom

https://www.instagram.com/p/CIiaz48Brfq
https://www.instagram.com/p/CIySp0VsqRc

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @the.la.way