Μάθαμε ήδη ποια τσάντα θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο τη νέα χρονιά

Μάθαμε ήδη ποια τσάντα θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο τη νέα χρονιά

Πρόκειται για ένα από τα must-have του 2021.

Το 2020 φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος του και εμείς ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά. Η αλήθεια είναι πως φέτος η Prada θέλησε να δώσει κίνητρο στο αγοραστικό κοινό, επανασχεδιάζοντας κλασικά σχέδια και δημιουργώντας νέα, μοντέρνα αξεσουάρ που κάθε γυναίκα θα ήθελε να φορέσει.

Ο Ιταλικός οίκος φημίζεται για τις κομψές και ιδιαίτερες τσάντες του, τις οποίες το ωραίο φύλο έχει αγαπήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Κατά τη διάρκεια του έτους, ένα συγκεκριμένο σχέδιο φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει αποτελώντας best seller του οίκου σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο λόγος για την "Cleo bag", μια τσάντα χειρός, μεσαίου θα λέγαμε μεγέθους. Το διακριτικό αλλά ταυτόχρονα elegant design της, έχει εκτιμηθεί από τις λάτρεις του minimal τρόπου ντυσίματος. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα όπως μαύρο, nude και άσπρο, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη γκαρνταρόμπα σου.

Μια βόλτα στον κόσμο του Instagram αρκεί για να πειστείς πως η Cleo bag της Prada θα μας απασχολήσει έντονα και το 2021. Οι μεγαλύτερες fashion bloggers την έχουν ήδη εντάξει στα looks τους, χαρίζοντάς μας εικόνες που αποπνέουν class, στυλ, φινέτσα αλλά και ρετρό χαρακτήρα. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του νέου it αξεσουάρ, που θα βλέπουμε παντού την ερχόμενη χρονιά.

Δες επίσης: Tα ρούχα σου θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα φέτος τον χειμώνα

https://www.instagram.com/p/CIYhndchVSH
https://www.instagram.com/p/CIqXT3MAm-T
https://www.instagram.com/p/CIUlbFXJ3DI