Most Wanted: Tα 5 ρούχα και αξεσουάρ σε metallic αποχρώσεις που θα σε κάνουν να λάμψεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Tα 5 ρούχα και αξεσουάρ σε metallic αποχρώσεις που θα σε κάνουν να λάμψεις

Ποια πείραξε λίγο extra glam τα Χριστούγεννα;

Ασημί, μπρονζέ, παγιέτες, lurex και ιριδισμοί… τα metallics πάντα θα είναι συνώνυμα με τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, ακόμα και αν τα φετινά τα περάσουμε μέσα στο σπίτι με την οικογένειά μας ή λίγους και στενούς φίλους. Η extra λάμψη, όμως, στα ρούχα μας θα μάς βάζει σε Xmas mood με τρόπο εύκολο, απλό και ασφαλή για την υγεία μας. Δεν διασκεδάζουμε μόνο αν πάμε σε parties μέχρι το πρωί και αν χορέψουμε μέσα σε μία αίθουσα γεμάτη κόσμο. Διασκεδάζουμε και όταν δούμε την πιο glamorous εκδοχή του εαυτού μας στον καθρέπτη, φορώντας ασημί και χρυσές, μεταλλικές αποχρώσεις.

Γι’ αυτό εμείς, αυτήν την εβδομάδα, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πέντε πιο «ποθητά» (aka Most Wanted) ρούχα και αξεσουάρ σε metallic τόνους και σου προτείνουμε να τα φορέσεις στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μόνα τους (όπως το mini φόρεμα) ή με άλλα πιο basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας (όπως το κορμάκι που μπορούμε να φορέσουμε με ένα μαύρο, loose παντελόνι).

Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω θες να βάλεις στη λίστα με τα ψώνια σου (ή με τα δώρα σου για τον Άη Βασίλη, αν πιστεύεις ακόμα στα παραμύθια) και αυτές τις γιορτές θα το αποκτήσεις. Θα βάλεις λίγη παραπάνω λάμψη στη ζωή σου, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Καπιτονέ μπουφάν για τις κρύες, χειμωνιάτικες μέρες σαν τη σημερινή

collaz metallics


(Aπό αριστερά προς τα δεξιά:) Παντελόνι Salt&Pepper www.saltandpepperjeans.co, Πέδιλα Amina Muaddi www.kalogirou.com, Φόρεμα attrattivo www.attrattivo.gr, Jacket Fusalp www.theoutnet.com, Κορμάκι The C Edition www.thecedition.com