Most Wanted: Τα 5 μπλε ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις πριν φύγει ο Δεκέμβριος

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Τα 5 μπλε ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις πριν φύγει ο Δεκέμβριος

Τα πιο κομψά fashion items σε dark blue αποχρώσεις, μπορούν τώρα να γίνουν δικά σου.

«Blue is the new black»: και δεν το γράφουμε μόνο σκεπτόμενες ότι το Cobalt Blue ήταν το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, για το 2020 αλλά το γράφουμε κυρίως εξαιτίας της διαχρονικότητάς του. Το πιο σοφιστικέ από όλα τα χρώματα, αυτό που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και όλα τα χρώματα μαλλιών, αυτό που δείχνει όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ να μοιάζουν αυτόματα πιο ακριβά, το μπλε, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα και στην καρδιά μας.

Και μπορεί το 2021 να θέλουμε να δούμε γύρω μας περισσότερες φωτεινές και αισιόδοξες αποχρώσεις αλλά πάντα θα καταφεύγουμε σε αυτό το κλασικό χρώμα όταν θέλουμε να νιώσουμε σιγουριά και να είμαστε βέβαιες πως κάναμε την πιο κομψή επιλογή στο ντύσιμό μας. Παρακάτω θα βρεις τα 5 must have ρούχα και αξεσουάρ για τον φετινό χειμώνα. Όλα μπλε, όλα θηλυκά, όλα επίκαιρα.

Διάλεξε αυτό που νομίζεις πως αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου -και επειδή είναι μπλε σου υποσχόμαστε πως αν την κερδίσει τώρα θα την κρατήσει για πάντα- και κάν’ το δικό σου είτε μέσω του online shopping είτε με τη μέθοδο του click away όπου αυτό είναι εφικτό. Καλά -μπλε- ψώνια!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 μπλούζες που μπορείς να φορέσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

blue


(Από αριστερά προς τα δεξιά:) Μπλούζα Saint Laurent www.net-a-porter.com, Μποτάκια Kαλογήρου www.kalogirou.com, Παντελόνι attrattivo www.attrattivo.gr, Ζιβάγκο Tommy Icons www.tommy.com, Φόρεμα Ted Baker www.imatio.gr