Αυτά είναι τα παλτό που θα βλέπουμε παντού τη νέα χρονιά

Αυτά είναι τα παλτό που θα βλέπουμε παντού τη νέα χρονιά

Τα πανωφόρια που έρχονται για να μείνουν.

Από όλα τα αγαπημένα items που βρίσκονται στην ντουλάπα μας, το παλτό είναι μάλλον αυτό που φορέθηκε περισσότερο τη δύσκολη αυτή για όλες μας χρονιά. Όπως φαίνεται όμως, αυτό θα συνεχίσει να ισχύει και το 2021. Καθώς οδεύουμε προς τις διακοπές των Χριστουγέννων, τα πανωφόρια θα αποτελέσουν το κύριο "όπλο" των ενδυματολογικών μας επιλογών.

Είναι απαραίτητα άλλωστε στους καθημερινούς μας περιπάτους εν μέσω καραντίνας αφού μας προστατεύουν από το κρύο χαρίζοντας παράλληλα στυλ. Τα καλά νέα είναι πως με τον ερχομό του νέου έτους θα υποδεχθούμε μια σειρά από νέες, outerwear τάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την λειτουργικότητα. Το puffer jacket παραμένει must-have αυτή τη φορά όμως σε μοντέρνες παραλλαγές. Την ίδια ώρα τα καπιτονέ παλτό φαίνεται να έχουν την τιμητική τους μαζί με τα fluffy coats που αποτελούν την πιο cosy λύση ενάντια στο κρύο. Οι μεγαλύτερες fashion bloggers έχουν φροντίσει ήδη να ενσωματώσουν τις τάσεις στα looks τους, δίνοντάς μας απλόχερα στυλάτες εικόνες.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε όλα τα κυρίαρχα trends στα παλτό το 2021 για να είσαι απόλυτα ενημερωμένη.

Δες επίσης: Eννέα φορές που η Kate Middleton ντύθηκε ασορτί με την πριγκίπισσα Charlotte

https://www.instagram.com/p/CJDpaSCJwL9
https://www.instagram.com/p/CI3A4NnhPVL

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @vikyandthekid