Οδηγός Αγοράς: Kλασικά μαύρα μπουφάν για να είσαι ultra chic και το 2021

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Kλασικά μαύρα μπουφάν για να είσαι ultra chic και το 2021

Τα μαύρα πανωφόρια, σε στυλ jacket ή παλτό, είναι κάτι που αξίζει να επενδύσεις και τη νέα χρονιά.

Tα μαύρα πανωφόρια στη μόδα είναι κάτι σαν τα «Μικρά Μαύρα Φορέματα» (aka L.B.D.): όλες χρειαζόμαστε ένα ή και παραπάνω στην γκαρνταρόμπα μας για να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε προσθέσει ένα ακόμα κλασικό κομμάτι στη λίστα με τα basic items. Και ο χειμώνας του 2021 θα συνεχιστεί -ενδυματολογικά μιλώντας πάντα!- σαν το φθινόπωρο του 2020, με εμάς προσηλωμένες στην αγορά διαχρονικών κομματιών που θα φοράμε για μία ζωή. Τα εφήμερα fashion trends συνεχίζουν να είναι εξαιρετικά «διασκεδαστικά» αλλά όλο αυτό το διάστημα «αναγκαστικής εσωστρέφειας» που διανύουμε, έχουμε επιλέξει να τα παραβλέπουμε και να εστιάζουμε την προσοχή μας σε all time classic pieces.

Tα μαύρα παλτό/μπουφάν/jackets ανήκουν σίγουρα σε αυτήν τη δεύτερη κατηγορία. Γι’ αυτό εμείς βρήκαμε παρακάτω τα δέκα πιο κομψά σχέδια της αγοράς στο χρώμα που όλες λατρεύουμε να φοράμε. Το «νέο μαύρο θα είναι πάντα το μαύρο», ειδικά έναν δύσκολο χειμώνα σαν τον φετινό όπου πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα δεν είναι πια. Διάλεξε ποιο σχέδιο ταιριάζει στο στυλ σου και κάν’ το δικό σου είτε online είτε μέσα από την υπηρεσία click away.

Σε sporty, άνετη γραμμή, από σοφιστικέ μάλλινο υλικό κατασκευής, με όγκο ή απόλυτα «ίσιο» design, τα παρακάτω μαύρα πανωφόρια διεκδικούν επάξια μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και κάτι μας λέει πως το 2021 ήρθε η στιγμή να την αποκτήσουν. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Most Wanted: Τα 5 μπλε ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις πριν φύγει ο Δεκέμβριος