Ξέχνα το «Emily In Paris»! Αυτό το Instagram account είναι τώρα η έμπνευσή μας σε θέματα στυλ

Ξέχνα το «Emily In Paris»! Αυτό το Instagram account είναι τώρα η έμπνευσή μας σε θέματα στυλ

Εικόνες απευθείας από τη μητρόπολη της μόδας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι η νέα σειρά του Netflix "Emily In Paris" έκανε αίσθηση τη φετινή χρονιά. Όλοι μιλήσαμε λίγο ή πολύ για αυτήν ενώ αντλήσαμε συχνά έμπνευση σε θέματα μόδας. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού πίσω από τα εντυπωσιακά looks της Lily Collins κρύβεται η καταξιωμένη στυλίστρια, Patricia Field. Είναι αξιοσημείωτο πως κατάφερε να "παντρέψει" κομμάτια υψηλής ραπτικής (Chanel, Ganni, Sandro, Christian Siriano) με άλλα items από brands όπως Zara κ.ά

Κάπως έτσι η Emily Cooper έγινε το νέο it girl και μας έδωσε ιδέες για τις επόμενες ενδυματολογικές μας επιλογές. Όσο λοιπόν εμείς ψάχναμε να βρούμε τα ρούχα και τα αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας που θα συνθέσουν τα ωραιότερα outfits, ανακαλύψαμε το Instagram account που μας χαρίζει εικόνες αληθινού Παριζιάνικου στυλ.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ιδανικά παντελόνια για τις εμφανίσεις σου την Πρωτοχρονιά

Το προφίλ @parisiensinparis τεκμηριώνει τη Γαλλική φινέτσα, δίνοντας παράλληλα μια αφιλτράριστη ματιά σε αυτό που θα φορούσαν οι χαρακτήρες του "Emily In Paris" αν δεν είχαν τόσο μεγάλο budget για τα κοστούμια της σειράς. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις streetstyle εικόνες που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να αντιγράψεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilyinparis