Τα αγαπημένα jeans των εφηβικών σου χρόνων επιστρέφουν στη μόδα

7 SHARES

Μήπως ήρθε η ώρα για ένα «ξεσκόνισμα» της ντουλάπας σου;

Άνετα, πρακτικά, στυλάτα, passe-partout. Τέσσερις λέξεις που χαρακτηρίζουν αβίαστα τα jeans και τα έχουν μετατρέψει στον αγαπημένο σύμμαχο κάθε γυναικείας ντουλάπας. Η διαχρονική τους αξία δε χρειάζεται πολλές αποδείξεις για να ενισχυθεί. Αρκεί να κάνεις ένα γρήγορο ταξίδι πίσω στον χρόνο και να συνειδητοποιήσεις ότι με την ίδια ευκολία που στα εφηβικά σου χρόνια τα φορούσες με ένα T-Shirt, τα φοράς και τώρα με ένα σακάκι ή με τα cowboy boots σου. Οπότε, πολύ σωστά τα αγαπάς και τα τιμάς συχνά-πυκνά στις εμφανίσεις σου.

Με τη νέα χρονιά που έκανε την άφιξή της πριν από 20 ημέρες, βέβαια, φυσικά και έχεις μπει σε λίγο πιο διαφορετικούς ρυθμούς -Όχι από άποψη καραντίνας που υπάρχει η γνώριμη πια στασιμότητα, αλλά κατάλαβες-. Οι διαφορετικοί ρυθμοί των διάσημων οίκων μόδας, πάντως, δείχνουν να έχουν κάνει μία στροφή στο παρελθόν και να στοχεύουν στη νοσταλγία σου από την επάνοδο ενός αγαπημένου trend στα jeans. Από τα χρόνια που καθόσουν στο προαύλιο του σχολείου και σκεφτόσουν το ρομαντικά date που θα είχες το απόγευμα. Τα χρωματιστά jeans σού έδιναν πάντα το outfit που ήθελες.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2021 «μιλάει» για τα teenage dreams που είχες αφήσει πίσω σου. Ο οίκος Chanel δείχνει τις τολμηρά κοριτσίστικες διαθέσεις του με Barbie pink. Ο Alberta Ferretti επιλέγει μία πιο «ανοιχτή» και σκονισμένη απόχρωση της μέντας συνδυάζοντάς τη με τα κλασικά, αγαπημένα nudes.

Δες επίσης: 5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

7 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ