Το Ath-Flow είναι η νέα μεγάλη τάση που θα βαρεθείς να παρατηρείς φέτος

Το Ath-Flow είναι η νέα μεγάλη τάση που θα βαρεθείς να παρατηρείς φέτος

Πρόκειται για το πιο άνετο fashion trend της χρονιάς.

Η αλήθεια είναι πως το 2020 όλες κάναμε μια τεράστια ενδυματολογική περιστροφή στην προσπάθειά μας να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις αυτής της covid-19 εποχής. Το πολύμηνο διάστημα της καραντίνας συνετέλεσε στο να γίνουν τα πιο άνετα και comfy ρούχα η κύρια επιλογή μας αφού πλέον περνάμε τις περισότερες ώρες κλεισμένες στο σπίτι. Κάπως έτσι οι πιτζάμες, τα φούτερ και γενικότερα οι άνετες γραμμές έχουν αυξήσει ραγδαία το ποσοστό των πωλήσεών τους τον τελευταίο χρόνο.

Ωστόσο το 2021 είναι εδώ οπότε αυτό μόνο αρκεί για να ανανεώσουμε την ψυχολογία αλλά και την γκαρνταρόμπα μας. Οδεύουμε λοιπόν για σταδιακή επιστροφή στην ομαλότητα οπότε οφείλουμε να είμαστε ενήμερες για όλα τα νέα fashion trends της σεζόν. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναλύσεις στατιστικών του Pinterest (η πλατφόρμα μετρά σήμερα περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες), μια νέα τάση έχει γεννηθεί και έρχεται για να μείνει. Αναφερόμαστε στο "Ath-Flow", το trend που κάνει χαμό στα social media με ολοένα και περισσότερες influencers να το υιοθετούν χαρίζοντάς μας stylish εικόνες.

Oυσιαστικά η νέα τάση μας προτρέπει να φοράμε oversized σύνολα, κομψά φούτερ, flowy παντελόνια και ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές αντιπροσωπευτικές εικόνες του trend ώστε να δεις και να αντιγράψεις επιτυχώς.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Όλα τα φορέματα που μπορείς να αγοράσεις τώρα με έκπτωση από ελληνικά brands

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @best_street_styles