Βρήκαμε το χρώμα που μπορείς να φοράς κάθε εποχή με την ίδια ευκολία

Βρήκαμε το χρώμα που μπορείς να φοράς κάθε εποχή με την ίδια ευκολία

Οι αποχρώσεις έχουν τη δύναμη να κάνουν μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, γι' αυτό και δώσαμε ιδιαίτερη σημασία.

Τα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Δίνουν τη δυνατότητα για περισσότερους συνδυασμούς θέτοντας σε εφαρμογή τη δημιουργικότητα και την αίσθηση του γούστο που έχει η κάθε μία μέσα της. Η σύνδεσή τους με την ψυχολογία είναι γνωστή και μη αμφισβητήσιμη πολλά χρόνια τώρα. «Υπάρχει λόγος που δε βλέπουμε τον κόσμο σε μαύρο και άσπρο», έχει πει η διακοσμήτρια Celerie Kemble και αυτή η φράση έρχεται και καλύπτει υπέροχα κάθε τομέα.

Θυμάσαι που στις αρχές του Δεκεμβρίου η Pantone ανακοίνωσε τους νικητές για τα χρώματα του 2021. Γκρι και κίτρινο βρίσκονται σε περίοπτη θέση και η απόφαση δε μας βρίσκει αντίθετες, αφού και τα δύο είναι χρώματα που έχουν τη δυναμική να δημιουργήσουν εξαιρετικά stylish αλλά και πιο vintage looks. Ωστόσο, υπάρχει μία άλλη απόχρωση που μας έχει κερδίσει για τον πολύ απλό λόγο ότι μας επιτρέπει να την επιλέξουμε στα ρούχα μας κάθε εποχή, από τις πιο κρύες θερμοκρασίες του χειμώνα μέχρι το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Να αναδείξει τόσο ένα παλτό όσο και ένα σορτσάκι με T-shirt. Το όνομα αυτής: cocoa, δηλαδή το χρώμα του κακάο.

Το καφέ πάντα αποτελούσε αγαπημένο color trend. Στη συγκεκριμένη εκδοχή, όμως, αποπνέει κάτι πιο κομψό, που οριακά αγγίζει τα όρια του ρομαντισμού. Οι διάσημες influencers το έχουν ήδη επιλέξει για τις εμφανίσεις τους και θα βρεις μερικές από τις φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Ένας λογαριασμός στο Instagram εξυμνεί το διαχρονικό στυλ της Diana