3 μοντέρνα χειμερινά outfits που θέλουμε να αντιγράψουμε από το Instagram

3 μοντέρνα χειμερινά outfits που θέλουμε να αντιγράψουμε από το Instagram

Οι αγαπημένες μας influencers έχουν βρει τις τέλειες επιλογές για έναν όχι και τόσο κρύο χειμώνα.

Ο καιρός είναι αισθητά καλύτερος από χτες. Για την ακρίβεια, μπήκαμε στη διαδικασία να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα πολύ χοντρά παλτό και να επιλέξουμε λίγο πιο ελαφριά jackets ή manteau με υφάσματα που αναπνέουν περισσότερο, δημιουργώντας μία αισθητά πιο δροσερή ατμόσφαιρα γύρω από το σώμα. Ας μη γελιόμαστε, όμως. Ακόμα μέσα στον χειμώνα βρισκόμαστε και τα outfit που θα δημιουργήσουμε στο προσεχές μέλλον θα είναι βασισμένα σε αυτό το σκεπτικό, καθώς μερικές ημέρες ζέστης δεν εγγυώνται ότι και οι προσεχείς μήνες θα συνεχιστούν με τον ίδιον τρόπο.

Τι χρειαζόμαστε για να το καταφέρουμε; Έμπνευση. Και, πού θα τη βρούμε; Ευτυχώς, έχουμε πολλές απαντήσεις για το συγκεκριμένο ευχάριστο πρόβλημα και μία από αυτές έχει να κάνει με το αγαπημένο Instagram. Το Instagram είναι μία πλατφόρμα που μπήκε δυναμικά στις ζωές μας το 2010 και, έκτοτε, πλαισιώνει δυναμικά τα πρωινά, τα μεσημέρια, τα απογεύματα και τα βράδια μας -δηλαδή όλη την ημέρα μας-. Αναμενόμενα, λοιπόν, από εκεί εμφανίζονται διαρκώς τάσεις, συνήθως μέσα από τις αγαπημένες μας influencers και, στη συνέχεια, είναι έτοιμες προς αντιγραφή και άφιξη στις ντουλάπες μας.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, υπάρχουν τρία χειμερινά outfits που ξεχώρισαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους στο Instagram και έχουν ήδη προστεθεί στη λίστα των must μας.

Δες επίσης: Δύο από τα πιο αγαπημένα μας urban brands συνεργάζονται και δημιουργούν τα sneakers της χρονιάς