Τα παπούτσια που έγιναν γνωστά στο lockdown θα φοριούνται πολύ μετά από αυτό

Τα παπούτσια που έγιναν γνωστά στο lockdown θα φοριούνται πολύ μετά από αυτό

Τι θα έλεγες αν ένα σχέδιο σού έδινε την άνεση των slippers στο street style;

Τόσοι μήνες μέσα στο σπίτι και σε καραντίνα έχουν αλλάξει τις συνήθειές μας. Και τη γενικότερη φιλοσοφία μας, τώρα που τα λέμε. Δεν υπάρχει και διαφορετικός δρόμος να ακολουθήσουμε. Το lockdown μάς έκανε ανθρώπους του σπιτιού, περισσότερο κι από αυτό που ήμασταν περισσότερο κάποιοι.

Τι σημαίνει, όμως, έμπρακτα αυτό; Τα χρήματά μας αφιερώνονται κατά κύριο λόγο στις φόρμες, στις πιτζάμες και στις αγαπημένες και πιο fluffy & cozy παντόφλες. Είναι φορές που οριακά δεν ξεχνιόμαστε και δε βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς να τις αλλάξουμε, κι αυτό γιατί πλέον είναι ένα με τα πέλματά μας. Κάτι σαν τη φυσική τους προέκταση.

Όσο και να ανυπομονούμε, λοιπόν, να ανοίξουν τα πάντα και να αρχίσουμε πάλι τις εξόδους με τις φίλες μας, μία μικρή νοσταλγία ετοιμάζεται για την εποχή που τα πόδια μας αγκάλιασε ένα τόσο άνετο σχέδιο παπουτσιού. Μήπως, όμως, δε χρειάζεται;

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα δυσανασχέτησης με την όλη κατάσταση, μία σχεδιάστρια μόδας ονόματι Barbara Borghini, η ιδρύτρια του Ιταλικού brand παπουτσιών Gia Couture, συνεργάστηκε με την Σκανδιναβή influencer Pernille Teisbæk για να δημιουργήσουν το τέλειο σχέδιο χειμερινής μπότας.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι μπότες με λαστιχένια σόλα, δερμάτινη επένδυση και άνετο κράτημα στο πόδι, ένας συνδυασμός που αποτελεί κατά έναν τρόπο τα παπούτσια που όλες οι γυναίκες ψάχνουν. Ήδη ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της διεθνούς σκηνής, η Rosie Huntington-Whiteley, έχει επιλέξει το brand, όπως και πολλές άλλες fashion influencers.

Όπως θα δεις, όμως, στην παρακάτω gallery, γεννήθηκε και μία νέα αγάπη για τα υπόλοιπα σχέδια της συλλογής Gia Couture x Pernille.

Δες επίσης: Πόσο εύκολο είναι να βρεις βιώσιμα ρούχα αν είσαι plus size;