Οδηγός Αγοράς: 10 χρωματιστά ρούχα για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε ανοιξιάτικο mood

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 χρωματιστά ρούχα για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε ανοιξιάτικο mood

Τα χιόνια έλιωσαν και ο Μάρτιος είναι προ των Πυλών!

Παστέλ, florals, color blocking συνδυασμοί, τολμηρές αποχρώσεις και έντονα χρώματα, ετοιμάζονται να φωτίσουν την γκαρνταρόμπα μας και να αλλάξουν τη διάθεσή μας ακόμα και εν μέσω lockdown. H άνοιξη είναι εδώ -ημερολογιακά τουλάχιστον θα είναι εδώ σε δέκα ημέρες- και εμείς θέλουμε να την υποδεχθούμε φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γιατί τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχουμε ανάγκη για χρώμα και αισιοδοξία στη ζωή μας.

https://www.instagram.com/p/CLW0EJyF7-d

Και οι νέες συλλογές των αγαπημένων μας fashion brands είναι με το μέρος μας σε αυτό. Γιατί μετά από μία σεζόν γεμάτη neutral loungewear, γκρι φόρμες και oversized φούτερ φρόντισαν τους επόμενους μήνες να τους περάσουμε μέσα σε χρωματιστά παντελόνια, εμπριμέ πουκάμισα, χρωματιστά top και λεπτά πανωφόρια σε bold colors. Φρόντισαν, κοινώς, να ανακτήσουμε πίσω λίγη από τη χαμένη μας διάθεση για εξωστρέφεια ακόμα και δεν μπορούμε να έχουμε την κοινωνική ζωή που είχαμε. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Η μόδα μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για να δούμε τα πράγματα πιο θετικά τους επόμενους μήνες, για νιώσουμε και πάλι πως το μέλλον είναι φωτεινό και ανοίγεται μπροστά μας. Ας αρχίσουμε, λοιπόν, με τις αγορές που μπορούμε να προγραμματίσουμε τον επόμενο μήνα και αφορούν τα πιο κομψά και πολύχρωμα ρούχα! Δες στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς τις προτάσεις μας και πρόσθεσε στην shopping list σου όχι μόνο αυτό που πιστεύεις ότι σε κολακεύει, αλλά και αυτό που σε κάνει να χαμογελάς αληθινά όταν το σκέφτεσαι στην ντουλάπα σου.
Δες επίσης: Πέντε cool είδη μπότας και πώς να τα φορέσεις φέτος