5 τάσεις που ανυπομονούμε να φορέσουμε όταν φτιάξει ο καιρός για τα καλά

5 τάσεις που ανυπομονούμε να φορέσουμε όταν φτιάξει ο καιρός για τα καλά

Η άνοιξη έρχεται με γοργούς ρυθμούς και εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμες.

Ίσως και να φταίει η χώρα, αλλά η σχέση μας με τον ήλιο είναι ξεκάθαρα συναισθηματική. Με κάποιον τρόπο μάς έχει πείσει ότι, όταν συνοδεύει τη μέρα μας, όλα θα πάνε καλά. Ή ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πάνε καλά. Μας δημιουργεί μία γενικότερη αισιοδοξία σε κάθε επίπεδο και αυξάνει τη διάθεσή μας για πειραματισμούς.

Φυσικά και στην προκειμένη περίπτωση, το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην πιο ενδυματολογική πλευρά. Κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, τα οποία σεβόμαστε και στα οποία επενδύουμε αναλόγως. Ακόμα και τώρα που περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας μέσα στο σπίτι, προσπαθούμε να είμαστε up-to-date σχετικά με κάθε νέα τάση.

Κάτι η μεταβατικότητα της εποχής, κάτι οι Εβδομάδες Μόδας που πέρασαν, βιώνουμε μία φάση αναδιάρθρωσης του στυλ μας. Σκεφτόμαστε όλα όσα θα μπορούμε να κάνουμε μέσα στους επόμενους μήνες και ανυπομονούμε ο καιρός να φτιάξει μόνιμα. Οι νέες τάσεις που φέρνει μαζί του σίγουρα εντείνουν το συναίσθημα.

Οι παρουσιάσεις των διάφορων μεγάλων οίκων μόδας σίγουρα άνοιξαν τον δρόμο για ποικίλες στυλιστικές προτάσεις που περιλαμβάνουν την επιλογή αγαπημένων items, συνδυασμένων με τον κατάλληλο τρόπο.

Στην παρακάτω gallery θα δεις 5 τάσεις που ανυπομονούμε να φοράμε συνέχεια όταν φτιάξει ο καιρός για τα καλά.

Δες επίσης: 5 tips για να ντυθούμε στο lockdown από τα διασημότερα brands του πλανήτη