Oδηγός Αγοράς: 10 παντελόνια φόρμας για sporty looks όλο το εικοσιτετράωρο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: 10 παντελόνια φόρμας για sporty looks όλο το εικοσιτετράωρο

Μετά από μία χρονιά που το athleisure style έγινε «η σημαία μας», δικαιούμαστε κάποια ακόμα track pants στην γκαρνταρόμπα μας.

To τελευταίο διάστημα είναι γεγονός πως «ζούμε μέσα στις φόρμες μας». Φοράμε φόρμα για να κάνουμε τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, για να κάνουμε jogging, για να γυμναστούμε μέσα στο σαλόνι, για να δούμε σειρές στο laptop καθισμένες αναπαυτικά στον καναπέ. Γενικώς φοράμε το αγαπημένο μας track pants, με φούτερ ή T-Shirt, σχεδόν 24 ώρες το 24άρο. Και αυτό δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει ούτε τώρα που είναι «σα να μπαίνει η άνοιξη» σιγά σιγά. Γιατί, πολύ απλά, μπορούμε να συνεχίσουμε να φοράμε το παντελόνι της φόρμας μας με έναν πιο «παιχνιδιάρικο» και -γιατί όχι;- sexy τρόπο.

Το σημαντικό είναι να βρούμε τα sweatpants που μας κολακεύουν, να διαλέξουμε από την παρακάτω gallery ένα σχέδιο που βγαίνει σε φαρδιά, αλλά όχι too loose, γραμμή ή ένα που να έχει λάστιχο στο κάτω μέρος του και κομψό χρώμα, πράγμα που να το κάνει ιδανικό για να φορεθεί και όπως κάθε άλλο harem pants, με στενό top και πέδιλα (όταν βγούμε επιτέλους από αυτήν την καραντίνα). ‘Η να διαλέξουμε και απλά μία φόρμα σε έντονη απόχρωση που θα μας ανανεώσει τη διάθεση και θα μας βάλει σε spring mood.

Οπότε μην είσαι αφοριστική, όσο και να έχεις βαρεθεί να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε ένα τέτοιο ρούχο. Επίλεξε τώρα κάτι από τον παρακάτω Οδηγό Αγοράς και σκέψου πως αν είναι ένα άνετο και κομψό παντελόνι φόρμας, θα το φοράς σαν κανονικό παντελόνι για πολύ καιρό από την λήξη της καραντίνας και μετά… και θα είσαι και υπερβολικά άνετη μέσα σε αυτό! Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: O Jason Wu σε ένα μοναδικό Q&A μίλησε για τη συμπεριληπτικότητα της μόδας