Screen Style: Τα πουκάμισα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε ένα Zoom call πρέπει να γίνουν δικά σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Screen Style: Τα πουκάμισα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε ένα Zoom call πρέπει να γίνουν δικά σου

Δεν υπάρχει πιο «σωστή» αγορά γι' αυτήν την περίοδο.

Τα πουκάμισα δεν είναι τα πρώτα ρούχα που σου έρχονται στο μυαλό όταν θες να σκεφτείς κάτι άνετο για να φορά μέσα στο σπίτι. Αλλά, από την άλλη, είναι τα πρώτα ρούχα που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι corporate ντύσιμο γραφείου. Άρα αυτό που έχεις να κάνεις όταν δουλεύεις από το σπίτι, αλλά πρέπει να μπεις σε εταιρικό meeting στο Zoom, είναι να φορέσεις ένα άνετο πουκάμισο. Και έτσι θα έχεις υιοθετήσει ένα σοφιστικέ ρούχο με μακρά ιστορία στην πιο cozy εκδοχή του.

Τα πουκάμισο δεν είναι νέο κεφάλαιο στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αλλά η αλήθεια είναι πως από τη δεκαετία του 1990 αρχίσαμε να τα αντιμετωπίζουμε περισσότερο ως statement κομμάτια και λιγότερο ως χρηστικά ρούχα. Η Sharon Stone φόρεσε ένα λευκό, ανδρικό, Gap πουκάμισο μέσα από την maxi Vera Wang φούστα της στην τελετή των βραβείων Όσκαρ το 1998 και πέρασε τη χρήση αυτού του βασικού κομματιού της γυναικείας γκαρνταρόμπας στο επόμενο επίπεδο. Το πουκάμισο έχει αναβαθμιστεί και προσαρμοστεί σε εκατομμύρια looks τον τελευταίο αιώνα και αυτό σημαίνει πως σου αφήνει λίγα περιθώρια για να μπορέσεις να πεις πως το βάζεις με έναν «καινούργιο» τρόπο, αλλά πολλά για να μπορέσεις και εσύ να υποστηρίξεις ότι το φοράς κομψά και σοφιστικέ.

Επίσης μπορεί να γίνει ο «νέος, καλύτερός σου φίλος» στο καθεστώς τηλεργασίας και στις video-κλήσεις με συναδέλφους στο γραφείο. Και όταν λέμε «νέος» κυριολεκτούμε γιατί στην παρακάτω gallery σου προτείνουμε τα δέκα πιο κομψά, ανοιξιάτικα πουκάμισα για να τα προσθέσεις τώρα στην γκαρνταρόμπα σου και να είσαι άνετη, δυναμική αλλά και στυλάτη τόσο τις ημέρες που δουλεύουμε από το σπίτι όσο και τις επόμενες που θα βγούμε από αυτό! Ας μπει αυτή η άνοιξη με θετικές σκέψεις και κομψά ψώνια!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 γκρι ρούχα γι' αυτήν τη μεταβατική εποχή που διανύουμε