adidas Runners Athens: Μία κοινότητα που θα σε κάνει να αγαπήσεις το τρέξιμο

adidas Runners Athens: Μία κοινότητα που θα σε κάνει να αγαπήσεις το τρέξιμο

Ποιος είπε ότι το jogging είναι μία «μοναχική» δραστηριότητα;

Runbase Loft 3

H διάσημη, Αμερικανίδα αθλήτρια του στίβου, Amy Cragg, -ειδική σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων- είχε πει πως «όταν τρέχων εκπνέω τους φόβους μου και εισπνέω αυτοπεποίθηση». Μία φράση που μπορεί να συνοψίσει ακόμα και τα αισθήματα όλων εμάς, που δεν είμαστε επαγγελματίες δρομείς αλλά «τρέχουμε» γιατί αγαπάμε όλα τα συναισθήματα που μας προσφέρει. Τρέχουμε για να εκτονωθούμε, για να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας, για να αποδράσουμε από όλα όσα μας πιέζουν μέσα στην ημέρα, για να διασκεδάσουμε, για να βγάλουμε στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του σώματος αλλά και του νου μας. Και συνήθως το κάνουμε μόνοι μας. Χωρίς πρόγραμμα και χωρίς την αίσθηση της ομαδικότητας που σου προσφέρει το να μοιράζεσαι τον ίδιο στόχο και με άλλου ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εσένα… που θέλουν «να τρέξουν» προς ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτό όμως το αίσθημα δύναμης και εσωτερική ισορροπίας που σε κατακλύζει όταν τρέχεις, δεν είναι ανάγκη να είναι και μοναχικό: Οι adidas Runners Athens, η μεγαλύτερη και η πιο χαρούμενη running κοινότητα, με την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στο τρέξιμο, έχει δημιουργήσει μία παρέα με τους ίδιους στόχους για ευεξία, εκτόνωση και -γιατί όχι;- απόλυτη χαρά στους δρόμους της πόλης και σε προσκαλεί να γίνει μέλος της.

Captain Eleanna Lima Baloo


Η female Captain του community, Ελεάννα Λίμα, και ο Baloo

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για το πόσο θα σε ωφελήσει να τρέχεις μαζί με ανθρώπους που θέλουν και αγαπούν τα ίδια πράγματα με εσένα, φτιάξαμε παρακάτω μία λίστα με τα θετικά που έχει το να μοιράζεσαι ένα μοναχικό άθλημα σαν το jogging, με παρέα και μάλιστα μεγάλη παρέα! Δε με ποιες από τις αιτίες μπορείς να ταυτιστείς για να αποφασίσεις όχι το «αν» αλλά το «πότε» θα ενωθείς με τη μεγάλη κοινότητα των adidas Runners Athens;

1) Απολαμβάνεις την πιο ολιστική προσέγγιση στο τρέξιμο! Η ομάδα των Running & Strength Coaches θα σου προσφέρει μεγάλη ποικιλία εβδομαδιαίων workouts όπως ενδυνάμωσης, αερόβια, Yoga, Pilates, ενώ η Nutrition, ο Recovery και η Mindset Coach θα σε υποστηρίξουν σε θέματα διατροφής, αποκατάστασης και ψυχολογίας αντίστοιχα. Aκόμα και τώρα μπορείς να παρακολούθησεις digitally όλα τα προγράμματα. Eπίσης οι δύο Captains του community, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η Ελεάννα Λίμα, θα σε καθοδηγήσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις το κίνητρο που χρειάζεσαι για να μπεις στην ομάδα και να κάνεις το τρέξιμο τρόπο ζωής.
2) Είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλους, είτε είσαι νέα στο τρέξιμο, είτε «μετράς» ήδη χιλιόμετρα στα πόδια σου! Όποιος κι αν είναι ο προσωπικός σου στόχος, όποιο κι αν είναι το στυλ σου, θα μπεις σε ένα οργανωμένο community, χωρίς καμία συνδρομή, που σέβεται τη διαφορετικότητα και «τρέχει» για απώτερους σκοπούς, όπως για την προστασία της θάλασσας από το πλαστικό μέσω της πρωτοβουλίας Run For the Oceans.
3) Ξέρεις πού θα βρεις την «παρέα σου»: το adidas Runbase, το πιο up-to-date hub δρομέων στην Ελλάδα, είναι το σταθερό σημείο συνάντησης του community! Ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), με ειδικούς χώρους φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, αποδυτήρια με όλες τις απαραίτητες παροχές για τα μέλη (lockers, ντουζιέρες κτλ) και με έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δοκιμής των τελευταίων, καινοτόμων συλλογών της adidas.
4) Είναι δίπλα σου σε κάθε συνθήκη, είτε βρισκόμαστε σε lockdown είτε επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα. Ανάλογα με την επικαιρότητα, το πρόγραμμα «τρέχει» physically, με σημείο συνάντησης το adidas Runbase, ή και digitally, με live sessions μέσα από το adidas Stream Room, που μεταδίδονται μέσω του Facebook group του community.
5) Μπορείς να συμμετέχεις σε global και local challenges, μέσω της εφαρμογής adidas Running, που θα σε κρατήσουν ενεργή και θα σου δώσουν επιπλέον στόχο και κίνητρο για να συνεχίσεις. Καταγράφοντας 5 runs στην εφαρμογή θα παραλάβεις δωρεάν το στυλάτο Τ-shirt της κοινότητας.

adidas Running App

Σε μία περίοδο που όλες έχουν ξεκινήσει μαραθώνιο σειρών, online μαθήματα ζαχαροπλαστικής και διαλογισμό στο σαλόνι του σπιτιού μας, το να «τρέξουμε για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση» (όπως λέει και η Cragg) βγάζει περισσότερο νόημα από όσο μπορείς να φανταστείς και το να ενταχθούμε σε μία παρέα που θέλει να «τρέχει» όσο και εμείς, είναι ίσως ό,τι πιο κοντά σε social life έχουμε αυτήν τη στιγμή. Το τρέξιμο είναι μία δραστηριότητα που δεν χρειάζεται να «τρέξεις να ξεφύγεις από αυτήν». Δεν θα σε καταπιέσει ποτέ! Το αντίθετο! Πρέπει να ξεκινήσεις, σήμερα κιόλας, «να τρέχεις προς τα αυτήν» και η αίσθηση πως ανήκεις σε μία κοινότητα που σε καταλαβαίνει και αφουγκράζεται τις ανάγκες σου… ίσως σε βοηθήσει να το κάνεις asap!

JOIN US



#adidasRunnersAthens