Οδηγός Αγοράς: 15 μαύρα ρούχα που θα δώσουν ένα σοφιστικέ twist στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 15 μαύρα ρούχα που θα δώσουν ένα σοφιστικέ twist στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Aν είσαι πιστή οπαδός αυτής της κλασικής απόχρωσης, δεν υπάρχει λόγος να την αποχωριστείς ούτε αυτούς τους μήνες.

Ο Bill Blass είχε πει «όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις βάλε κάτι κόκκινο», θέλοντας να τονίσει πως αυτή είναι μία απόχρωση που αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη, αρά είναι και σωστή επιλογή αν θες να κάνεις εντύπωση. Αν όμως δεν θες απαραίτητα να κάνεις εντύπωση; Αν δεν θες στραμμένα όλα τα βλέμματα επάνω σου, αλλά μόνο τα σωστά; Aν θες να είσαι μία φινετσάτη αλλά διακριτική παρουσία; Τότε το μαύρο είναι το χρώμα σου και σε αυτό πρέπει να ποντάρεις για ακόμα μία σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CMFbcKjD3eW

Τα μαύρα ρούχα είναι για την γκαρνταρόμπα μας ότι η σοκολάτα για τον οργανισμό μας, ποτέ «ένα κομματάκι» δεν είναι αρκετό. Έτσι ακριβώς και ποτέ ένα L.B.D. (aka Μικρό Μαύρο Φόρεμα) δεν φτάνει αν θέλουμε να θεωρούμαστε καλοντυμένες όλο τον χρόνο αλλά να έχουμε και επιλογές. Και σε αυτόν τον Οδηγός Αγοράς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε: να διευρύνουμε τις ενδυματολογικές μας επιλογές σε ό,τι αφορά τα μαύρα ρούχα. Πουκάμισα, μπλούζες, φορέματα και παντελόνια, όλα στη πιο σοφιστικέ απόχρωση που υπάρχει, όλα ανοιξιάτικα και όλα για εσένα, για να διαλέξεις τώρα αυτό που σου ταιριάζει.

Το καλό, άλλωστε, με ένα total black οutfit είναι πως ποτέ δεν χάνει τη διαχρονικότητά του και πως πάντα θα θεωρείται κομψό και in fashion, όσα χρόνια και αν περάσουν από την πρώτη φορά που το έβαλες. Αυτή η «περίεργη» άνοιξη είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επενδύσεις σε all time classic κομμάτια που και να μην φορέσεις αμέσως -εξαιτίας του lockdown- δεν υπάρχει κανένα θέμα… θα φορέσεις σίγουρα πολύ στο μέλλον! Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Δέκα plus-size influencers που θα αλλάξουν εντελώς την αντίληψή σου περί μόδας