Δέκα plus-size influencers που θα αλλάξουν εντελώς την αντίληψή σου περί μόδας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Δέκα plus-size influencers που θα αλλάξουν εντελώς την αντίληψή σου περί μόδας

To κομψό στυλ, αλλά και οι εκκεντρικές επιλογές, «βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη».

Δέκα γυναίκες με καμπύλες, με ιδιαίτερη αίσθηση της μόδας, με συνεργασίες με μερικά από τα πιο γνωστά fashion brands του πλανήτη, αλλά και με απαράμιλλο στυλ, αποτελούν την πηγή έμπνευσής μας γι’ αυτήν την εβδομάδα. Ανήκουν όλες στις κατηγορίες «plus-size» και «midsize», μένουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, από Αυστραλία μέχρι KΚαλιφόρνια, Νέα Υόρκη και φυσικά Ευρώπη. Πολλές από αυτές, όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, εργάζονται ήδη ως μοντέλα, άλλες διατηρούν τις δικές τους επιχειρήσεις και κάποιες από αυτές βρήκαν μέσα από το Instagram έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο και με άλλες γυναίκες που φοράνε size 14 και όχι size 8.

https://www.instagram.com/p/CH6snbkBf7F


H αισθητική τους και οι ενδυματολογικές τους επιλογές μας δείχνουν για ακόμα μία φορά ό,τι το στυλ δεν είναι θέμα αριθμητικής και δεν βασίζεται σε αριθμούς που βρίσκονται στις ετικέτες των ρούχων ή στην οθόνη της ζυγαριάς. Είναι θέμα προσωπικής αντίληψης, δημιουργικότητας, ενασχόλησης με τη μόδα και έμφυτης καλαισθησίας, πράγματα που όπως θα δεις και μόνη σου οι παρακάτω influencers έχουν σε αφθονία.

https://www.instagram.com/p/CH3GoD_BSjR

Ακολούθησε τα accounts και θα δεις πως κάθε μέρα θα βρίσκεις ανάμεσα στα posts τους την επόμενη αγορά που θες να κάνεις, το νέο must have item της σεζόν, την τάση που θα θες να υιοθετήσεις άμεσα αλλά και το επόμενο σύνολο που θα φορέσεις όταν βγεις από το σπίτι. Αυτά τα plus-size fashionable girls μας δείχνουν τον δρόμο (της μόδας) και μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά με το σώμα μας, τις καμπύλες του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Δεν το λες και λίγο…
Δες επίσης: Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρούμε ένα plus-size jean με καλή εφαρμογή;