Βραβεία Grammy 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από τη μεγάλη γιορτή της μουσικής βιομηχανίας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Βραβεία Grammy 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από τη μεγάλη γιορτή της μουσικής βιομηχανίας

Ακόμα και αν αυτή η τελετή πραγματοποιείται με ελάχιστο κόσμο και δεν υπάρχει «πραγματικό» κόκκινο χαλί, υπάρχουν looks που μας εντυπωσιάζουν!

Η 63η τελετή απονομή των βραβείων Grammy μόλις ξεκίνησε στο Convention Center του Los Angeles με κεντρικό παρουσιαστή της βραδιάς τον Trevor Noah. Όπως και όλα τα υπόλοιπα red carpet events που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα (Χρυσές Σφαίρες, Critic’s Choice Awards) έτσι και η μεγαλύτερη διοργάνωση που αφορά τη μουσική βιομηχανία θα γίνει με ελάχιστο κόσμο στο χώρο αλλά με αρκετά live performances. Mπορεί οι περισσότεροι νικητές να «παραλάβουν» το βραβείο τους από την ασφάλεια του σπιτιού τους αλλά υπάρχουν και κάποιοι music stars που θα τραγουδήσουν ζωντανά πάνω στη σκηνή.

Ποιοι είναι αυτοί, λοιπόν, που θα απολαύσεις σε λίγο; H Billie Eilish, η Cardi B, η Dua Lipa, ο Harry Styles, ο Chris Martin, η Post Malone, η Taylor Swift και πολλοί άλλοι αγαπημένοι μουσικοί αστέρες θα δώσουν εκπληκτικά shows «κεκλεισμένων των θυρών». Τις περισσότερες υποψηφιότητες φέτος συγκεντρώνει η Beyoncé, που διεκδικεί 9 βραβεία, ενώ ακολουθούν οι: Dua Lipa, Roddy Ricch και Taylor Swift με 6. Ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκουμε κι άλλα ηχηρά ονόματα, όπως το πολυσυζητημένο boyband της Κ-pop BTS, τον Justin Bieber, την Lady Gaga αλλά και την Ariana Grande.

Δεν ανυπομονούμε, όμως, μόνο για να δούμε ποιος κέρδισε και τι κέρδισε στο τέλος της βραδιάς αλλά και για τι φόρεσαν οι αγαπημένες μας stars. Γιατί, όπως έχουμε ξαναγράψει τον τελευταίο μήνα από τη στιγμή που μπήκαμε στην «awards’ season», μπορεί το κόκκινο χαλί φέτος να μην έχει στρωθεί και όλα τα looks να τα βλέπουμε στο Instagram και στις κατ’ οίκον φωτογραφίσεις των stars, αλλά δεν παύουν να είναι εντυπωσιακά! Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα στην παρακάτω gallery και στα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως! Καλή απόλαυση με τις πιο στυλάτες εμφανίσεις της σημερινής, λαμπερής βραδιάς!
Photo credits: AP Newsroom/Instagram

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 μαύρα ρούχα που θα δώσουν ένα σοφιστικέ twist στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου