Η basket bag έρχεται φέτος για να μείνει και να απογειώσει τις εμφανίσεις μας

Η basket bag έρχεται φέτος για να μείνει και να απογειώσει τις εμφανίσεις μας

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς.

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και τώρα φροντίζουμε να ενημερωθούμε για όλα τα νέα, μεγάλα fashion trends ώστε να επενδύσουμε αργότερα σε αυτά και να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Η ωραιότερη εποχή του χρόνου είναι εδώ ενώ όσο περίεργο και αν μας ακούγεται, το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Με λίγα λόγια όσο μετράμε αντίστροφα για την μετά-covid εποχή, είναι ευκαιρία να προσθέσουμε χρώμα, στυλ και καλοκαιρινή διάθεση στα looks μας. Τα αξεσουάρ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας εμφάνισης, με την γυναικεία τσάντα να παραμένει η αιώνια αδυναμία του ωραίου φύλου.

Κρίνοντας από όσα είδαμε στην digital Εβδομάδα Μόδας αλλά και στις συλλογές των μεγάλων οίκων, ένα ιδιαίτερο bag trend έρχεται για να μείνει και να κυριαρχήσει το 2021. Ο λόγος για την basket bag, δηλαδή την ψάθινη τσάντα όλων των μεγεθών. Πολλοί είναι οι οίκοι που ποντάρουν φέτος στη συγκεκριμένη τάση ανάμεσά τους οι: Celine, Loewe, JW Anderson, Christian Dior κ.ά.

Οι σχεδιαστές έβαλαν για ακόμη μια φορά όλη τους την έμπνευση με αποτέλεσμα να έχουμε φέτος υπέροχες basket bags για κάθε γούστο, στυλ και budget. Διατίθενται σε πολλά σχέδια, χρώματα και είδη όπως: crossbody, τσάντα-φάκελος, shoulder bag κ.ά ώστε να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις καθημερινές ανάγκες σου. Αξίζει να τις ενσωματώσεις στο ντύσιμό σου και να δώσεις boho vibes. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες basket bags όλων των κορυφαίων οίκων.

Δες επίσης: Με αυτήν την εμφάνιση η Kim Kardashian κάνει και πάλι επίκαιρο το camo μοτίβο των 00s

https://www.instagram.com/p/CEMWFyNp8fQ
https://www.instagram.com/p/CMwGBz0l0kj

Πηγή κεντρικής: @nazifeeozcan