Most Wanted: Tα 5 πράσινα ρούχα και αξεσουάρ που καλύπτουν όλο το φάσμα του αγαπημένου χρώματος

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Tα 5 πράσινα ρούχα και αξεσουάρ που καλύπτουν όλο το φάσμα του αγαπημένου χρώματος

To πράσινο δεν θεωρείται τυχαία «η απόχρωση της ευτυχίας» καθώς ηρεμεί το πνεύμα και ανεβάζει τη διάθεσή μας.

Σύμφωνα με την Wikipedia «το πράσινο δεν είναι ένα από τα βασικά χρώματα δεδομένου ότι είναι αποτέλεσμα της ανάμιξης του μπλε με το κίτρινο. Είναι το κυρίαρχο χρώμα στη φύση καθώς συναντάται σε όλα σχεδόν τα φυτά λόγω της χλωροφύλλης. Αποτελεί το χρώμα των περισσότερων φυτών, δέντρων και των φυλλωμάτων τους.» Σύμφωνα με εμάς το πράσινο είναι το χρώμα της ευτυχίας, της ελπίδας της ψυχικής ανάτασης και της γαλήνης. H «Pantone», η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων που καθορίζει κάθε χρόνο την απόχρωση της χρονιάς, ανέδειξε το 2017 το «Greenery» ως «Color of the Year», αποδεικνύοντας πως ακόμα και πριν την πανδημία είχαμε όλοι ανάγκη μία πράσινη νότα αισιοδοξίας στη ζωή μας.

Το πράσινο όμως, σε όλες του τις εκφάνσεις από το σοφιστικέ βεραμάν μέχρι το εκκεντρικό neon green και το κομψό πετρόλ, δεν κάνει καλό μόνο στη διάθεσή μας αλλά και στο στυλ μας. Γι΄αυτό κάθε χρόνο είναι μέσα στις top επιλογές των fashion brands και των μεγάλων οίκων μόδας για τις καλοκαιρινές συλλογές τους. Συνδυάζεται με μπλε, κίτρινο, γκρι και neutral χρώματα και δημιουργεί looks που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα τραβώντας την προσοχή πάνω σε αυτόν που τα φοράει (για καλό λόγο όμως!).

Γι’ αυτό και εμείς, επειδή πάντα θέλουμε να είσαι και in fashion αλλά ταυτόχρονα να νιώθεις και χαρούμενη με την εικόνα σου στον καθρέφτη, συγκεντρώσαμε για εσένα παρακάτω τα πέντε «πιο ποθητά» πράσινα ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν. Διάλεξε ποιο (ή ποια) από αυτά ταιριάζει στο στυλ σου και κάν΄ το δικό σου αυτήν την Κυριακή με το πάτημα ενός κουμπιού. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Screen Style: Όλα τα σοφιστικέ blazers που χρειάζεσαι για το επόμενο e-meeting σου

green

(Από αριστερά προς τα δεξία:) Βlazer attrattivo www.attrattivo.gr, Γόβες Tsakiris Mallas www.tsakirismallas.gr, Φόρεμα «Annette» Cristina Beautiful Life www.cristinabeautifullife.com, Tσάντα Salvatore Ferragamo www.kalogirou.com, Μπλούζα 'ALE www.ale.com.gr