Most Wanted: Tα 5 ρούχα και αξεσουάρ σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου που θα λατρέψεις φέτος

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Tα 5 ρούχα και αξεσουάρ σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου που θα λατρέψεις φέτος

Συνδύασέ τα με denim κομμάτια και κάνε εντυπωσιακά, αλλά casual, σύνολα.

Από το σοφιστικέ βουργουνδί μέχρι το διακριτικό wine red και από το sexy μπορντό μέχρι το girly κερασί, όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου «πέφτουν στο τραπέζι» αυτήν την άνοιξη και κάνουν τα σύνολά μας εντυπωσιακά χωρίς να πρέπει να καταβάλλουμε εμείς την παραμικρή προσπάθεια. Αυτό το θερμό χρώμα, που μαζί με το κίτρινο και το μπλε είναι ένα από τα τρία βασικά χρώματα του ορατού φωτός, πήρε το όνομά του από τον «κόκκο», τον μικρό καρπό του βελανιδιού και είναι συνώνυμο με αισθήματα όπως το πάθος και ο έρωτας αλλά και συμβολισμούς που φανερώνουν «βασιλική καταγωγή» (στο Βυζάντιο το πορφυρό ήταν το χρώμα που φορούσε ο αυτοκράτορας) και πολυτέλεια.

Επίσης είναι μία διαχρονικά κομψή (και σωστή) επιλογή για όσες από εμάς θέλουν να μην περνάνε απαρατήρητες με το look τους ακόμα και φορώντας ένα casual μπλουζάκι και ένα jean... αρκεί το μπλουζάκι να ανήκει στο ευρύ φάσμα του κόκκινου. Επίσης, επειδή μιλάμε για μία απόχρωση που ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές, είναι δύσκολο να βρεθεί γυναίκα που να πει ότι δεν την κολακεύει κανένας τόνος του.

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τα πέντε πιο «ποθητά» κόκκινα αντικείμενα για τον Απρίλιο και στα παρουσιάζουμε με τον παρακάτω διαδραστικό τρόπο (aka gif) για να αποφασίσεις με «πάθος» και χωρίς φόβο, ποια θα είναι η επόμενη αγορά σου… Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 λευκά ρούχα για να υιοθετήσεις το total white look πριν το καλοκαίρι

GIFale

(Aπό αριστερά προς τα δεξιά:) Πέδιλα Μigato www.migato.com, Παντελόνι Pink Woman www.pinkwoman-fashion.com, Κιμονό ΆLE www.ale.com.gr, Τσάντα Valentino www.tsakirismallas.gr, Κορμάκι «Monica» Τhe C Edition www.thecedition.com