6 items που ταιριάζουν με όλα τα τζιν παντελόνια σου και οφείλεις να έχεις

6 items που ταιριάζουν με όλα τα τζιν παντελόνια σου και οφείλεις να έχεις

Βρήκαμε τα basics αυτής της σεζόν.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις κι εσύ, υπάρχουν μερικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας τα οποία μας είναι άκρως απαραίτητα για την δημιουργία διαφόρων looks. Τα περίφημα basics ουσιαστικά είναι απλά, ευκολοφόρετα items τα οποία ταιριάζουμε σχεδόν με τα πάντα και συνθέτουμε μοναδικά outfits.

Συνήθως πρόκειται για μονόχρωμα ρούχα όπως ένα κλασικό μαύρο t-shirt, ένα λευκό πουκάμισο ή ένα κομψό παντελόνι που θα συνδυαστεί με τα κομμάτια-κλειδί που έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας. Τα jeans είναι αναμφίβολα μια από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες επιλογές όλων των γυναικών αφού μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις.

Μπορεί οι τάσεις να αλλάζουν και να ανανεώνονται διαρκώς ωστόσο κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Η φετινή άνοιξη φέρνει νέα fashion trends στο προσκήνιο που αξίζει να δοκιμάσουμε για να φέρουμε αέρα ανανέωσης στην συνολική εικόνα μας.

Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε 6 items τα οποία πρέπει να βρίσκονται πάση θυσία στην ντουλάπα σου αυτή την περίοδο και θα σου χαρίσουν μοναδικά outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Δες επίσης: Το look της Δούκισσας Νομικού θα κάνει την Παρασκευή σου λίγο πιο αισιόδοξη

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα κομμάτια-κλειδί αυτής της σεζόν στα οποία πρέπει να επενδύσεις.

https://www.instagram.com/p/CMpzA3tBWyB
https://www.instagram.com/p/CLZWHPfpI_i

Πηγή κεντρικής: @nazifeeoazcan