Αυτό το bag trend επιστρέφει φέτος για να απογειώσει τις εμφανίσεις μας

Αυτό το bag trend επιστρέφει φέτος για να απογειώσει τις εμφανίσεις μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις μια ευχάριστη πινελιά στα καθημερινά σου looks.

Αν υπάρχει ένα και μόνο item που αποτελεί την επιτομή της δεκαετίας του 90', τότε είναι σίγουρα η baguette bag. Μόνο μια ματιά στο σχήμα, τις αναλογίες και το φίνο ιμάντα ώμου που διαθέτει αυτή η τσάντα, αρκεί για να πειστείς. Έχουμε επανειλημμένα αναφέρει τη δύναμη που κρύβουν τα αξεσουάρ αφού μπορούν να απογειώσουν ακόμη και ένα τελείως βαρετό look.

Πριν βιαστείς να απορρίψεις την τάση που κάνει φέτος δυναμικό comeback, επέτρεψέ μου να σε διαβεβαιώσω ότι η καινούργια εκδοχή της baguette bag είναι πολύ διαφορετική από αυτή της δεκαετίας του 90'. Όλα δείχνουν ότι θα φορεθεί όσο τίποτε άλλο και θα ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα fashion trends της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Φέτος διακρίνουμε πως η τσάντα έχει πάρει μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση ενώ όσον αφορά τα χρώματα κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μαύρου, καφέ, μπεζ καθώς και όλα τα παστέλ. Μικρή, κομψή και εύχρηστη μπορεί να φορεθεί με όλα τα πρωινά σου σύνολα για να χαρίσει ακαταμάχητο στυλ.

Την ίδια ώρα αποτελεί ιδανική επιλογή για μια μελλοντική βραδινή έξοδο αφού χωράει ίσα-ίσα όλα τα απαραίτητα items (κλειδιά, κινητό τηλέφωνο, κραγιόν κ.ά). Όλοι οι κορυφαίοι οίκοι μόδας έχουν ποντάρει φέτος στο συγκεκριμένο bag trend, λανσάροντας κομψές δημιουργίες που όλες θα θέλαμε να κρατήσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως η baguette bag έρχεται για να μείνει και να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις μας.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου: Πιο στυλάτη από ποτέ σε πρωινή έξοδο στην πόλη

https://www.instagram.com/p/CM7YxClMsvT
https://www.instagram.com/p/CNChNNMlcdc

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς υιοθέτησαν το trend μερικές από τις πιο στυλάτες γυναίκες του πλανήτη.

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy