Ένα ελληνικό brand κατασκευάζει custom made παπούτσια που μπορείς να φοράς όλη μέρα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα ελληνικό brand κατασκευάζει custom made παπούτσια που μπορείς να φοράς όλη μέρα

Κάθε ζευγάρι γίνεται κατόπιν παραγγελίας και με τον τρόπο αυτό περιορίζεται δραστικά η σπατάλη υλικών και φυσικών πόρων.

Η Κυβέλη Γάλλια, με καταγωγή από τη Γαλλία (τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ούτε το όνομά της) ζει εργάζεται στην Αθήνα τα τελευταία δέκα χρόνια. Πριν από αρκετά καιρό ξεκίνησε να «μαθητεύει» δίπλα σε έμπειρους τεχνίτες και σχεδιαστές υποδημάτων για περίπου τέσσερα χρόνια μέχρι να αποφασίσει πέρυσι να ανοίξει και η ίδιο ένα shoe brand που παρόμοιο δεν συναντάς εύκολα στην Ελλάδα. Ο λόγος για το LaMano («Το Χέρι») ένα label που και το ίδιο του το όνομα υποδηλώνει πως όλα τα παπούτσια του είναι χειροποίητα και γίνονται κατόπιν παραγγελίας.

https://www.instagram.com/p/CNM3dJKF-Ju/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το εργαστήριο των σανδαλιών και υποδημάτων LaMano βρίσκεται στην Καισαριανή και λειτουργεί με eco-friendly τρόπο υποστηρίζοντας με τον τρόπο δημιουργίας των παπουτσιών του όλες τις αρχές της βιωσιμότητας. Άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν κατασκευάζεται κανένα ζευγάρι χωρίς να υπάρξει η αντίστοιχη παραγγελία: το να αποφευχθεί η άσκοπη σπατάλη υλικών και ρύπων που μολύνουν το περιβάλλον. Κάθε ζευγάρι κατασκευάζεται εξολοκλήρου στο χέρι από την Κυβέλη από τοπικά ελληνικά δέρματα, καστόρι ή nappa.

https://www.instagram.com/p/CN0IuwdFD9c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για το φετινό καλοκαίρι αυτό το βιώσιμο shoe brand προτείνει strappy sandals, αποκλειστικά σε flat γραμμή, σε παστέλ, μαύρες και neutral αποχρώσεις. Σοφιστικέ λιλά, κομψό γκρι και baby blue, αλλά και κλασικά μαύρα και ταμπά σχέδια αποτελούν ολοκληρωμένες προτάσεις για τις all day chic εμφανίσεις σου και το καλοκαίρι συνδυάζοντας την άνεση με το εκλεπτυσμένο στυλ. Γιατί όσο περνάει από το «Χέρι» μας μπορούμε να σώσουμε τον πλανήτη χωρίς να καταστρέψουμε το στυλ μας, αρκεί να βρούμε τους σωστούς «συμμάχους» σε αυτό!
Δες επίσης: Mπορείς να θεωρείσαι «Influencer» και να φοράς συνέχεια τα ίδια;