Τα νέα, not basic σανδάλια θα γίνουν τα αγαπημένα παπούτσια του καλοκαιριού

Τα νέα, not basic σανδάλια θα γίνουν τα αγαπημένα παπούτσια του καλοκαιριού

Όσο οι ημέρες γίνονται πιο ζεστές, τόσο περισσότερο ψάχνουμε για τα παπούτσια που δε θα αποχωριζόμαστε τους επόμενους μήνες.

Το καλοκαίρι του 2021 είναι προ των πυλών. Φτάνουμε στο τέλος του Απριλίου και ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πώς πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός. Παρά την καραντίνα και τη στασιμότητα, υπήρχε ένας γρήγορος ρυθμός με τον οποίο όλη αυτή η ρουτίνα μετρούσε τη μία μέρα μετά την άλλη. Και που συνεχίζει να το κάνει. Το θετικό είναι ότι τα μέτρα έχουν χαλαρώσει τουλάχιστον για τα σαββατοκύριακα και αυτό μας βάζει σε μία διαδικασία να πηγαίνουμε λίγο πιο μελλοντικά, όταν θα φοράμε το μαγιό μας και θα απολαμβάνουμε τα μπάνια μας στη θάλασσα.

Ωστόσο, αυτή η μεταβατικότητα της εποχής φέρνει κι άλλες αλλαγές μαζί της. Η γκαρνταρόμπα μας θα αλλάξει ριζικά. Τα σανδάλια θα επανέλθουν δυναμικά στο προσκήνιο ως βασικά υποδήματα της περιόδου, όπως κάθε χρονιά. Και το σίγουρο είναι ότι, αν είσαι φαν των Birkenstocks, τα νέα σχέδια του Freedom Moses θα γίνουν τα αγαπημένα σου παπούτσια τους επόμενους μήνες.

https://www.instagram.com/p/CNm3Y-FlB6a


Το εν λόγω σχέδιο αναβαθμίζει τα basic μονόχρωμα σανδάλια σου, δημιουργώντας ένα εφέ που μοιάζει σαν να ανακάτεψε χρώμα σε νερό, το λεγόμενο tie-dye. Οι αποχρώσεις είναι πολύ ιδιαίτερες και συνδυάζονται εύκολα με τα ρούχα σου είτε αυτά περιλαμβάνουν ένα oversized σορτσάκι είτε και ένα αέρινο φόρεμα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Δες επίσης: O πιο εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις κάθε look σύμφωνα με τους fashion experts