Οδηγός Αγοράς: 10 mini φούστες για αυτήν την εποχή που δεν φοράμε πια καλσόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 mini φούστες για αυτήν την εποχή που δεν φοράμε πια καλσόν

Μα δεν είναι υπέροχη η άνοιξη; Στυλιστικά μας δίνει τόσες επιλογές!

Mία παλιά διαφήμιση του «Ava Perle» έλεγε μελωδικά «δείξτε τα χέρια σας τώρα», προτρέποντας όλες πλένουν τα πιάτα στο χέρι να δοκιμάσουν το συγκεκριμένο απορρυπαντικών που δεν κατέστρεφε την επιδερμίδα. Σήμερα το μότο που θα χρησιμοποιήσουμε έχει μία συνάφεια, σε ό,τι αφορά τη ρίμα του, αλλά και μία ουσιαστική διαφορά. Δεν αφορά τα χέρια αλλά τα πόδια μας και είναι «δείξτε τα πόδια σας τώρα». Λίγο πριν την οριστική χαλάρωση των μέτρων και την άρση του αυστηρού lockdown είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρατεύσουμε τα πιο sexy ρούχα της γκαρνταρόμπας μας (aka mini φούστες) και να βγούμε με αυτές στον έξω κόσμο.

Και δεν είναι ανάγκη να βγάλουμε μόνο τις παλιές mini skirts από τα συρτάρια. Μπορούμε να προσθέσουμε και μερικά από τα πιο κομψά, νέα σχέδια της αγοράς στην shopping list μας. Σε στενή γραμμή, με βολάν, ακόμα και δερμάτινες, ήρθαν για να ανανεώσουν με sexy και cool τρόπο το στυλ μας και συνδυάζονται, κυριολεκτικά, με τα πάντα: με πουκάμισα, T-Shirts, λεπτά πλεκτά, κορμάκια ακόμα και φούτερ ή crop tops για τις πιο τολμηρές. Αυτές οι girly skirts μας δείχνουν πως δεν είναι μονόδρομος οι midi φούστες, τα floral φορέματα και τα παντελόνια για την άνοιξη και τα ταυτόχρονα μας βάζουν σε mood καλοκαιριού με τον πιο αβίαστο τρόπο.

Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω δέκα σχέδια ταιριάζει στο στυλ σου και κάν΄ το δικό σου τώρα, λίγο πριν το Πάσχα αλλά και λίγο πριν το άνοιγμα της εστίασης. Για να είσαι έτοιμη όταν βγεις για την πρώτη σου βραδινή έξοδο μετά από καιρό. Και ψυχολογικά και στυλιστικά!
Δες επίσης: Stop The Press! O oίκος Dior θα παρουσιάσει την επόμενη Cruise Collection 2022 στην Αθήνα