5 μεγάλα fashion trends τα οποία έχουμε όλες ήδη στην γκαρνταρόμπα μας

5 μεγάλα fashion trends τα οποία έχουμε όλες ήδη στην γκαρνταρόμπα μας

Φέτος μπορείς να υιοθετήσεις τις τάσεις επιλέγοντας ρούχα από παλαιότερες σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως η άνοιξη αποτελεί την πιο μεταβατική περίοδο και μας δυσκολεύει συχνά στις ενδυματολογικές μας επιλογές. Η καλή οργάνωση της ντουλάπας μας είναι απαραίτητη αφού πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα χοντρά μπουφάν και παλτό για να υποδεχθούμε τα πιο ελαφριά και αγαπημένα μας items.

Κομψά σύνολα χωρίς μανίκια, σακάκια σε έντονα χρώματα και mini φορέματα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχουμε για να μονοπωλήσουμε φέτος το ενδιαφέρον. Από την άλλη, οφείλουμε να γνωρίζουμε πως δεν ήρθε ακόμη το καλοκαίρι και οι καιρικές συνθήκες είναι συχνά απρόβλεπτες. Δεν είναι λίγες οι φορές που τη μια στιγμή έχουμε ήλιο και την επόμενη κρύο με έντονη βροχή.

Δεδομένου ότι η εποχή μπορεί να σου προκαλεί συχνά άγχος και να σε βάζει σε σκέψεις για το τι να φορέσεις, μπορείς πάντα να επενδύσεις σε απλά αλλά ταυτόχρονα σημαντικά trends. Τα καλά νέα είναι πως αρκετές από τις πιο hot τάσεις αυτής της σεζόν πιθανότατα υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα μας.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι έξυπνοι συνδυασμοί που θα προσθέσουν στυλ και παράλληλα θα βοηθήσουν να εξοικονόμησεις χρήματα που θα έδινες σε άσκοπες αγορές. Εμείς σήμερα βρήκαμε και συγκεντρώσαμε πέντε μεγάλα fashion trends της σεζόν, τα οποία αξίζει και μπορείς πολύ εύκολα να υιοθετήσεις. Στη gallery που ακολουθεί θα τα ανακαλύψεις όλα.

https://www.instagram.com/p/CLrmo89hnB6
https://www.instagram.com/p/CNZquqrFxVJ

Δες επίσης: Οscars 2021: Όλα τα looks της απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid