Γιατί αγαπάμε την bucket bag που έχουμε στην ντουλάπα μας;

Γιατί αγαπάμε την bucket bag που έχουμε στην ντουλάπα μας;

Σε λίγες ημέρες θα μπορούμε να βγαίνουμε έξω με μεγαλύτερη άνεση, οπότε θα επενδύσουμε στις τσάντες μας.

Για μήνες τώρα είμαστε κλεισμένες μέσα στο σπίτι. Αυτό σημαίνει πολλά. Πρώτα απ’ όλα, τη δυσμενή μας ψυχολογία και έπειτα όλες τις αλλαγές που ακολούθησαν στη ζωή μας. Ο εγκλεισμός στέρησε πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μας. Οι βόλτες, ακόμα και οι πιο απλές, αυτές που περιλάμβαναν μόνο έναν καφέ στον εξωτερικό χώρο ενός μαγαζιού, πια δεν υπήρχαν, οπότε δεν είχαμε και κάποιον ουσιαστικό λόγο να δώσουμε έμφαση σε νέες αγορές που θα στελέχωναν τις εμφανίσεις μας.

Σε λίγες μέρες, όμως, αυτό τελειώνει. Θα μπορούμε ξανά να βγαίνουμε έξω, να απολαμβάνουμε τον καφέ ή το φαγητό μας -πάντα με προσοχή- και να μπαίνουμε πάλι στη διαδικασία να συνθέτουμε νέα looks και να πειραματιζόμαστε με τις εκάστοτε τάσεις της μόδας. Οι τσάντες θα επιστρέψουν δυναμικά στο παιχνίδι και ο στόχος μας θα προσανατολιστεί στο να δώσουμε κομψότητα με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτικότητα. Τσάντες, όπως οι bucket bags, αποτελούν ακριβώς τη λύση. Δεν έχουν μεγάλο μέγεθος, ώστε να γίνονται φορτικές, αλλά χωράνε ακριβώς τα πράγματα που θες να έχεις μαζί σου όταν βγαίνεις έξω: κινητό, χρήματα, ταυτότητα, κλειδιά.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η αγορά έχει μεγάλη ποικιλία σε αυτόν τον τομέα και εμείς ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιο όμορφα σχέδιά τους.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 μονόχρωμα φορέματα για να περάσεις το πιο κομψό Πάσχα της ζωής σου