Τα αγαπημένα χρώματα της σεζόν έχουν γεύση από σορμπέ

Τα αγαπημένα χρώματα της σεζόν έχουν γεύση από σορμπέ

Η μεταβατικότητα της εποχής συνδέεται με τις αντίστοιχες χρωματικές αλλαγές στα σύνολά μας.

Ποτέ μου δεν μπορούσα να ξεχωρίσω μόνο ένα χρώμα από τη χρωματική παλέτα. Πάντα μου έρχονταν στο μυαλό δύο, τρεις, ίσως και τέσσερις επιλογές ανάλογα τα κέφια και την περίσταση. Σίγουρα είχα κάποια all-time-classic, όπως το μαύρο, αλλά από εκεί και πέρα, η συνέχεια της λίστας άλλαζε ανά την εποχή και ανά τα εκάστοτε κέφια. Τα παστέλ, όμως, ως γενική κατηγορία στο σύνολό της με «τραβούσαν». Κυρίως το καλοκαίρι που η σχεδόν συνεχής ηλιοφάνεια και οι ξέγνοιαστες έξοδοι έχουν την τιμητική τους.

Το μπλε σε κάθε του έκφανση, με το baby blue και το powder blue να ξεχωρίζουν, απαλοί χρωματισμοί του κίτρινου και μωβ δουλεμένο με τρόπο που παραπέμπει στη λεβάντα, και μόνο στην όψη βελτιώνουν τη διάθεσή μου. Αν σε αυτά προσθέσουμε το γεγονός ότι προσδίδουν μία γενικότερη αισιοδοξία στο συνολικό αποτέλεσμα αλλά και το ότι συνδυάζονται πολύ εύκολα με basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας, τα παστέλ δε χρειάζονται κάτι άλλο για να μας αποδείξουν ότι αξίζουν πέραν πάσης αμφιβολίας τη θέση που έχουν στο στυλ μας.

Τους επόμενους μήνες, όλες εκείνες οι αποχρώσεις τους που εύκολα χαρακτηρίζονται «σορμπέ», όπως το πράσινο της μέντας, θα πλαισιώνουν το street style μας με την ίδια ευκολία που το μαύρο είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής κάθε περίστασης και εποχής.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλη την έμπνευση που ζητάς για να μπεις στο κλίμα των σορμπέ παστέλ εμφανίσεων.

Δες επίσης: Πέντε τρόποι για να φορέσεις το λευκό σου T-shirt το 2021